Bookmarks

     

    Το Σάββατο 23 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Γαλαξίας» στην Καβάλα η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Μία Γενική Συνέλευση κατά τη διάρκεια της οποίας οι εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών σωματείων Καβάλας μεταξύ των άλλων θα κληθούν να εγκρίνουν και τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

     

    Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για την ενημέρωση όλων των παραγόντων, των ομάδων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου το οποίο εστάλη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης περιλαμβάνει τα εξής:

    1. Ο αγώνας κατάταξης μεταξύ των ομάδων Φίλιππος Χρυσοκάστρου-Ένωση Παγγαϊκού Δρυάδος για τον υποβιβασμό μίας εκ των δύο στην Γ’ κατηγορία, θα διεξαχθεί το Σάββατο 9-6-2012 και ώρα 5.μ.μ. στο γήπεδο Κοκκινοχώματος.

     

    2. Ο αγώνας κατάταξης μεταξύ των ομάδων Ατρόμητος Χαλκερού-Γ.Σ. Χελιδόνια για τον υποβιβασμό μία εκ των δύο στην Β’ κατηγορία θα διεξαχθεί την Κυριακή 10-6-2012 και ώρα 5.μ.μ. στο γήπεδο Κωτσάλου.

     

    3. Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας καλεί όλους τους αθλητικογράφους εν όψη της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης σε συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης την Τρίτη 19-6-2012 και ώρα 12.π.μ.. Όλοι οι αθλητικογράφοι που επιθυμούν να παραστούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας για το χώρο στον οποίο θα δοθεί η συνέντευξη.

     

    Σύγκλιση τακτικής Γενικής

    Συνέλευσης των σωματείων

    μελών της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    -«Κύριε Πρόεδρε, έχοντας υπόψη το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Καβάλας καθώς και των υπ’ αριθμόν 11/22-05-2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Κ..

     

    ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ

    Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ. Καβάλας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην πόλη της Καβάλας στις 23 Ιουνίου 2012 ημέρα Σάββατο και ώρα 9.30.π.μ. με τα παρακάτω θέματα:

    1. Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξούσιων αντιπροσώπων για τη διαπίστωση απαρτίας.

    2. Εκλογή δύο (2) γραμματέων για την τήρηση πρακτικών της Γ.Σ.

    3. Έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού απολογισμού για την περίοδο  2011-2012.

    4. Έγκριση οικονομικού απολογισμού (1-1-2011-31-12-2011).

    5. Διάφορα.

    6. Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη μετά την έγκριση του απολογισμού από τα

    σωματεία της Γενικής Συνέλευσης.

    Εάν δεν υπάρχει απαρτία η Γενική Συνέλευση  χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί  την επόμενη ημέρα δηλ. Κυριακή 24 Ιουλίου 2012 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα. Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στη Γεν Συνέλευση από ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό αντιπρόσωπο. Οι αντιπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους ορίζονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των σωματείων το οποίο εκπροσωπούν και είναι υποχρεωτικά μέλος του Δ.Σ. αυτού. Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπήσει μόνο ένα σωματείο. Υπενθυμίζεται ότι: α) για να έχει δικαίωμα ψήφου ο αντιπρόσωπος πρέπει το σωματείο που αντιπροσωπεύει να τακτοποιηθεί ταμειακά μέχρι και προ της έναρξης της Γεν. Συνέλευσης.

    β) Προπονητές, διαιτητές και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να

    εκπροσωπεύουν σωματείο της ένωσης.

    Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για την νομιμοποίηση τους, πρέπει να

    κατατεθούν στα γραφεία της ένωσης το αργότερο μέχρι την 12η ώρα Παρασκευής 22-6-2012».

    One Response to “Για το Σάββατο 23 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας”