Bookmarks

     

    Στην τελευταία τους φάση βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι διεργασίες από πλευράς του Προέδρου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου προκειμένου να κλείσει το θέμα του προπονητή το συντομότερο δυνατόν. Την ίδια ώρα η φημολογία η οποία αναπτύσσεται σχετικά με τα ονόματα τα οποία «παίζουν» προκειμένου να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι αρκετά με επικρατέστερο εκείνο του προπονητή Κρις Χουγκάζ.

     

    Την ίδια ώρα στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει και άλλα 2 ονόματα και η αναφορά μας γίνεται στους Αργύρη Πεδουλάκη και Γιώργο Σιγάλα αλλά και εκείνο του νεαρού ταλαντούχου προπονητή Χάρη Μαρκόπουλου. Ωστόσο και ενώ η φημολογία η οποία αναπτύσσεται γύρω από το όνομα του νέου προπονητή και αυτή ταυτίζεται με τον τεχνικό Κρις Χουγκάζ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου «κρατάει κλειστά τα χαρτιά του» και τηρεί «σιγή ιχθύος». Όμως και παρά το γεγονός ότι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το όνομα του νέου προπονητή καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr αναφέρουν ότι επικρατέστερος για τη θέση του νέου προπονητή στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι ο Κρις Χουγκάζ. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι στο προγραμματισμένο για σήμερα Τετάρτη (20/6) Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ο Πρόεδρός της Κώστας Παπακωνσταντίνου αναμένεται να κλείσει το φάκελο του νέου προπονητή, ανακοινώνοντας στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου το όνομα του Κρις Χουγκάζ.

     

    Training camp διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στα τέλη Ιουνίου για τη στελέχωση του εφηβικού τμήματος

    Training camp με στόχο την πλαισίωση της εφηβικής της ομάδας και με τη συμμετοχή δεκάδων νεαρών αθλητών από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, διοργανώνει στα τέλη του μήνα που διανύουμε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Πρόκειται για ένα camp το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 25, 26 και 27 Ιουνίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καβάλα, για αγόρια γεννημένα τα έτη 1994 και 1995. πρόκειται για ένα camp στο οποίο από την πλευρά της η Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας δίνει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα προκειμένου να στελεχώσει τα τμήματα υποδομής της με καλαθοσφαιριστές ταλαντούχους οι οποίοι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα αναδειχθούν προσπαθώντας για το καλύτερο.

     

    Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με σημαντικές πληροφορίες για το training camp το οποίο πρόκειται να διοργανώσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι η εξής:

    -«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας διοργανώνει training camp στις 25-26-27 Ιουνίου 2012 στο ΔΑΚ Καλαμίτσας, «Αλεξάνδρα Δήμογλου», για αγόρια γεννημένα το 1994 και 1995, με σκοπό την πλαισίωση της εφηβικής ομάδας και μετέπειτα την προώθηση τους στην επαγγελματική ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Basketleague. Υπεύθυνος διοργάνωσης, κ. Νίκος Πενταζίδης (τηλ.6957211476)».

     

    Comments are closed.