Bookmarks

     

    Την ήττα, φυσιολογικά, γνώρισε σήμερα Τετάρτη (30/5) μέσα στο γήπεδό του, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, το οποίο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου των αγώνων μπαράζ που οδηγούν στη Δ΄ Εθνική κατηγορία από τον Αστέρα Μαγικού με σκορ (1-7). Πρόκειται για την 3η ήττα την οποία γνώρισε η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη η οποία στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Μαγικού ναι μεν παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις λόγω προβλημάτων κυρίως τραυματισμών αλλά ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα.

     

    Έτσι η ήττα στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Μαγικού ήρθε φυσιολογικά. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο, έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, έδειξαν περισσότερες αρετές είτε στο πρώτο είτε και στο δεύτερο ημίχρονο και το βασικότερο είναι το ότι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τις απουσίες του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος όσο και τα κενά κυρίως στον αμυντικό τομέα. Έτσι μετά την 3η ήττα την οποία γνώρισε η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη και το γεγονός ότι σε 4 αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, σε ότι έχει να κάνει με την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία.

    Το φιλμ του αγώνα

    Το πρώτο ημίχρονο να σημειώσουμε ότι ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εκείνες τις προϋποθέσεις προκειμένου να πετύχουν γκολ και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Οι φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες ήταν αρκετές γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πέτυχαν δύο τέρματα και πήγαν στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου προηγούμενοι με (1-2). Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ξαντινίδης πλασαρίστηκε έξυπνα μέσα στη μεγάλη περιοχή του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Σούζο και έκανε το (0-1). Όμως η ισοφάριση για το συγκρότημα του Στέλιου Ιγνατιάδη ήρθε στο 26ο λεπτό όταν ο Σπυρίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή του Αστέρα Μαγικού έπιασε δυνατό σουτ, νίκησε τον τερματοφύλακα Ιγκιντιάν και έγραψε το (1-1). Όμως οι πανηγυρισμοί για τους γηπεδούχους δεν κράτησαν πολύ. Και αυτό γιατί δύο λεπτά μετά την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι, πήραν εκ νέου «κεφάλι» στο σκορ. Ήταν το 28ο λεπτό του αγώνα όταν ο Τσανακτσόγλου από πλάγια θέση, με διαγώνιο σουτ έγραψε το (1-2). Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, και οι φιλοξενούμενοι έχοντας το αβαντάζ των δύο γκολ που πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκαν με διαφορετικό αέρα κάτι το οποίο τους ευνόησε προκειμένου να πάρουν τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς της νίκης. Η χαριστική βολή για την ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος ήρθε στο 63ο λεπτό όταν ο Δεσύλας από πλάγια θέση και εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν στην άμυνα του Κοκκινοχώματος έπιασε σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα Σούζο και έγραψε το (1-3). Στο 75ο λεπτό η νίκη των φιλοξενούμενων πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ο Ξαντινίδης με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το (1-4). Ο ίδιος παίκτης στο 86ο λεπτό με υποδειγματικό πλασέ να δε δυσκολεύτηκε να δώσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του Αστέρα Μαγικού γράφοντας το (1-5) ενώ στο 88ο λεπτό ο Μ. Μελισσόπουλος με πλασέ έγραψε το (1-6). Η ευρύτατη νίκη για το συγκρότημα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου ο Αϊβάζης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-7).

     

    Μπροστά στον διαιτητή Γεώργιο Λιαχούδη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και τους βοηθούς του συμπατριώτες του Αναθάσιο Θανασακούδη και  Πέτρο Πάτρα οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Σούζος, Γεωργιάδης, Πατεράκης, Χ. Φωτόπουλος, Γεωργαντέλης, Θ. Φωτόπουλος (35΄ Περίσνακα), Λόλι, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Καπνόπουλος (40΄ Ζαρωτιάδης), Σπυρίδης (66΄ Βασιλειάδης).

     

    Αστέρας Μαγικού: Ιγκιντιάν, Σερινσλίδης, Λ. Κουμουλίδης (75΄ Ελευθεριάδης), Νικολαΐδης, Μ. Μελισσόπουλος, Α. Κουμουλίδης (71΄ Χικμέτ), Δεσύλας, Ξαντινίδης, Τσανακτσόγλου, Σ. Μελισσόπουλος (85΄ Αϊβαζίδης).

     

    Τα αποτελέσματα 4η αγωνιστική

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Αστέρας Μαγικού 1-7

    Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου-ΠΑΟ Κοσμίου 1-1

     

    Η βαθμολογία

    1. ΠΑΟ Κοσμίου (4-3) 7

    2. Ένωση Ανθείας/Αριστείνου (7-6) 7

    3. Αστέρας Μαγικού (15-7) 6

    4. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (3-13) 3

     

    Η επόμενη 5η αγωνιστική

    ΠΑΟ Κοσμίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Αστέρας Μαγικού-Ένωση Ανθείας/Αριστείνου

    One Response to “Βαρύτατη ήττα γνώρισε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο γήπεδό του σήμερα Τετάρτη (30/5) από τον Αστέρα Μαγικού με σκορ (1-7)”