Bookmarks

    Σπουδαία νίκη με σκορ (2-0) πέτυχε σήμερα Τετάρτη (30/5), στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ο Α.Ο.Κ. ο οποίος πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση υποχρέωσε σε ήττα τον Πανσερραϊκό με σκορ (2-0). Μία νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για την ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη η οποία έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων σε ολόκληρο το 90λεπτο και με τα δύο τέρματα τα οποία πέτυχε στο πρώτο 45λεπτο, δημιούργησε τις ιδανικότερες προϋποθέσεις προκειμένου να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μία αξιοπρόσεκτη νίκη των «Αργοναυτών» κυρίως λόγω της καλής εμφάνισης που πραγματοποίησαν πολύ περισσότερο δε των υποσχέσεων που άφησαν για ένα καλύτερο αύριο. Πάντως στα αρνητικά είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», βρέθηκε λίγος κόσμος και οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν τους δεν ξεπερνούσαν τους 100.

    Το φιλμ της αναμέτρησης

    Η Καβάλα προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Μαυροβασίλης εκτέλεσε φάουλ, και ο Γαβριηλίδης που πλασαρίστηκε έξυπνα στη μεγάλη περιοχή του Πανσερραϊκού έπιασε κεφαλιά για να γράψει το (1-0). Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του Πανσερραϊκού απείλησε την εστία της Καβάλας. Ο Ντα Κόστα εκτέλεσε φάουλ αλλά ο τερματοφύλακας Αποστολίδης, καλά τοποθετημένος κάτω από την εστία του με όμορφη επέμβαση, έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό Παυλής και Μαυροβασίλης συνδυάστηκαν άψογα και ο δεύτερος υπό πίεση έπιασε σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι του Πανσερραϊκού. Στο 26ο λεπτό ο Μαυροβασίλης εκτέλεσε κόρνερ αλλά μετά την προβολή του Γαβριηλίδη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Οι παίκτες του Νίκου Καραμπιμπέρη «ευτύχησαν» να «ζευγαρώσουν» τα τέρματά τους στο 34ο λεπτό. Τότε ο Κάμπατζης έβγαλε χαμηλή σέντρα, στην πορεία της μπάλας κινήθηκε έξυπνα ο Αλέξης Βλάχος ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα Κουτσοβασίλη για να διαμορφώσει το (2-0). Στο 60΄ το δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου δεν ανησύχησε τους Σερραίους ενώ στο 62΄ ο Γέσιτς εκτέλεσε φάουλ, απομάκρυναν προσωρινά οι αμυντικοί της Καβάλας και στην εξέλιξη της φάσης το δυνατό σουτ του Ντιόγκο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Αποστολίδης. Στο 65ο λεπτό Γέσιτς και Γιαννόπουλος συνδυάστηκαν άψογα αλλά το σουτ του δεύτερου έφυγε μόλις άουτ από τα δοκάρια της Καβάλας. Στο 68ο λεπτό είχαμε την έξοχη πάσα του Βλάχου στον Παυλή, ο οποίος έπιασε σουτ για να εξουδετερώσει ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, ενώ στο 77΄ μετά από την εκτέλεση φάουλ από τον Γέσιτς, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Καρασακαλίδης το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ. Η τελευταία φάση του αγώνα καταγράφεται στο 80ο λεπτό όταν ο Τσιμήκας από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση έπιασε σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ από το δοκάρι της Καβάλας.

     

    Μπροστά στο διαιτητή Βαγγέλη Γκιουτζένη της Ε.Π.Σ. Καβάλας και βοηθούς του τους Χρήστο Μπακλατζή και Φώτη Καμπερίδη από την ίδια Ένωση και οι οποίοι τα πήγαν πάρα πολύ καλά οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις εξής συνθέσεις:

     

    Καβάλα: Αποστολίδης, Προβατίδης, Κάμπατζης, Κάργας, Ρεβυθόπουλος, Σεφερίδης, Μαυροβασίλης, Γαβριηλίδης, Βλάχος, Παπαδόπουλος, Παυλής.

     

    Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ουζούνογλου, Καγκελίδης, Σαμανίδης, Ελευθεριάδης, Ντομί.

     

    Πανσερραϊκός: Κουτσαβασίλης, Σαλαμαστράκης, Μπουφίδης, Κιάσσος, Τσαούσης, Τριανταφύλλου, Τσιμήκας, Μπονέρης, Ντα Κόστα, Κόντος, Σερέκας.

     

    Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αμουτσάκης, Καρατζάς, Καρασαλίδης, Κασέρης, Ντιόγκο, Τσιάκας, Μουσικάκης, Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Γέσιτς, Γκούρτσας.

    Comments are closed.