Bookmarks

     

    Την «παρθενική» συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι έτοιμη να απολαύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα, η Καβαλιώτικη ΚΑΕ θα πάρει μέρος στη Βαλκανική Λίγκα, όπως ανακοινώθηκε από την ίδια τη διοργανώτρια αρχή. Πιο συγκεκριμένα να σημειωθεί το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βαλκανικής Λίγκα, Σάι Στρικς, είχε βρεθεί την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα μας, για να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες, για την παρουσία της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση.

     

    Με δεδομένα λοιπόν όλα τα παραπάνω η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δεν θα μπορούσε να μη δώσει τη σχετική άδεια κι έτσι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ευρωπαϊκά παρκέ. Από τη Βαλκανική Λίγκα είχαν κάνει πρόταση και στον ΠΑΟΚ, οι Διοικούντες του οποίου όμως θεώρησαν καλύτερο να μη συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Αυτό δεν σημαίνει, πάντως, πως οι εκπρόσωποι της χώρας μας σταματούν εδώ, αφού η διοργανώτρια αρχή θα χρησιμοποιήσει για τα παιχνίδια της και Έλληνες διαιτητές.

     

    Στηρίζει το 3 on 3 η Ένωση Καβάλας

    Στην πλατεία Δημαρχείου θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου το πρώτο τουρνουά 3on3 Καβάλας, με την επωνυμία «To the hoop». Το τουρνουά, πέραν των καθιερωμένων αγώνων, θα περιλαμβάνει και διαγωνισμό τριών πόντων, για τη συμμετοχή στον οποίο μάλιστα δεν χρειάζεται η παράλληλα παρουσία στα παιχνίδια 3on3. Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «Δημωφέλεια» και του δήμου, αλλά και τη στήριξη της ΚΑΕ, και για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 6945030269, 6996996810 και 6934660434.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για το συγκεκριμένο τουρνουά αναφέρει τα εξής:

    -«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το τουρνουά μας θα είναι υπό τη στήριξη και της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Αυτό σημαίνει κατ’ αρχάς ότι θα έχουμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση των παικτών της ομάδας μας στην πόλη της Καβάλας στο τουρνουά που θα διοργανώσουμε. Άλλος ένας λόγος για να συμμετέχουν άπαντες στη γιορτή!».

    2 Responses to “Στη Βαλκανική Λίγκα θα πάρει μέρος η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με την «παρθενική» συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση”