Bookmarks

     

    Τη νομική κάλυψη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) ζήτησαν σήμερα Τετάρτη (5/9) οι εκπρόσωποι της Superleague αλλά και της Football League κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και εκπροσώπων της διοργανώτριας αρχής. Πιο συγκεκριμένα στο σημερινό ραντεβού συμμετείχαν ο Γιάννης Μώραλης με την ιδιότητα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague, η 5μελής Επιτροπή της Football League αποτελούμενη από τους κ.κ. Καλογιάννη, Πάτση, Σαλευρή, Παπαδόπουλο και Σφακιανάκη ενώ την Ε.Π.Ο. εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και αναπληρωτής Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Δρ. Ιωάννης Οικονομίκης.

     

    Η σύσκεψη ήταν διάρκειας περίπου δύο ωρών, εξετάστηκαν όλες οι πτυχές προκειμένου η ΠΑΕ Καβάλα, η αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Αποφασίστηκε μάλιστα, μετά την ολοκλήρωσή της να σταλεί έγγραφο προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο ώστε να διασφαλιστεί η νομική κάλυψη από πλευράς της διοργανώτριας αρχής, για το ότι δε θα υπάρχει καμία απολύτως προσφυγή ή πιθανόν και κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League από οποιαδήποτε ομάδα. Το συγκεκριμένο μάλιστα έγγραφο καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι θα σταλεί σήμερα Τετάρτη (5/9), προς τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιο προκειμένου από πλευράς του να δοθούν το συντομότερο δυνατόν οι διαβεβαιώσεις νομικής κάλυψης της διοργανώτριας αρχής.

     

     

    «Παγωμάρα» και αναμονή

    Μετά λοιπόν τα όσα συναποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης σύσκεψης και το γεγονός ότι παρατηρείται καθυστέρηση έκδοσης απόφασης, στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και στα «στρατόπεδα» του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, δικαιολογημένα επικρατεί «παγωμάρα». Με βάση όλες τις τελευταίες εξελίξεις άπαντες βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» χωρίς να γνωρίζουν πότε και ποια απόφαση θα παρθεί.

     

    Η πρώτη της ΠΑΕ τη Δευτέρα (10/9)

    Την ίδια ώρα όπως έγινε γνωστό από το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Καβάλα για την ερχόμενη Δευτέρα (10/9) έχει προγραμματιστεί στις 6 η ώρα το απόγευμα η πρώτη επίσημη συνάντηση του έμψυχου δυναμικού της ΠΑΕ Καβάλα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για την προγραμματισμένη προπόνηση και τον καθιερωμένο αγιασμό.

     


    Comments are closed.