Bookmarks

    Άξιος της μοίρας του αποδείχθηκε ο Α.Ο.Κ. ο οποίος στο πλαίσιο της 24ης εμβόλιμης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, στον Εύοσμο όχι μόνο δεν κέρδισε τον Αγροτικό  Αστέρα που βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία αλλά έχασε με σκορ (1-0) προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση.

     

    Στην αναμέτρηση που κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους και πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνες τους προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα με την ομάδα της Καβάλας να παρουσιάζει δύο πρόσωπα. Καλό στο πρώτο ημίχρονο και κάτω του μετρίου στην επανάληψη Από την πλευρά του ο Α.Ο.Κ. που έπαιξε με απουσίες λόγω της τιμωρίας παικτών του αλλά και του τραυματία Σαλπιγγίδη, διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και το βασικότερο είναι ότι άσκησε σημαντική πίεση στην εστία της ομάδας του Εύοσμου αφού οι παίκτες του είχαν περισσότερο χρόνο στην κατοχή τους. Η πίεση αυτή κυρίως στα πρώτα 45 λεπτά, μεταφράστηκε με κάποιες καλές ευκαιρίες που έχασαν οι «Αργοναύτες» κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μαγκαφίνη και οι οποίοι να τονίσουμε ότι θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» από το πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά ο Αγροτικός Αστέρας που διακρίθηκε για την μαχητικότητα του, κάποες φορές απείλησε την εστία του Σταθάκη κυρίως στην επανάληψη αλλά οι παίκτες του, το πάλεψαν το παιχνίδι με όλες τις δυνάμεις τους.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 20’ ο Μπαρέττας από πλάγια θέση και ενώ ο αντίπαλος γκολκίπερ ήταν εξουδετερωμένος, έπιασε σουτ αλλά με υπερένταση ο Φετεινίδης απομάκρυνε την μπάλα και τον κίνδυνο ενώ στο 28’ μετά την σέντρα του Ρουμπιέ, ο Καρακώστας έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 30’ ο Α.Ο.Κ. στάθηκε όταν το δυνατό σουτ του Μαγκαφίνη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αγροτικού Αστέρα και στο 37’ με σουτ αστόχησε ο Γερογιάννης από καλή θέση. Στο 41΄είχαμε την πρώτη τελική προσπάθεια των γηπεδούχων με το σου

    τ του Καγκελίδη να φεύγει άουτ και στο 49’ την κεφαλιά του Γαβαλίδη εξουδετέρωσε ο Σταθάκης. Στο 58’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τσολάκη ο οποίος με πλασέ από κοντά, διαμόρφωσε το (1-0) και στο 77’ με φάουλ ο Ρουμπιές απείλησε τους γηπεδούχους.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής στον Εύοσμο, στο παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με τον Α.Ο.Κ., ήταν ο Γεώργιος Κόκκινος της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής και βοηθοί του, οι Ιωάννης Κούρας και Φώτιος Τζημόπουλος. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Αγροτικός Αστέρας: Καζελης, Κοτανίδης, Φετεινίδης, Βασιλάς, Θεοδωρίδης, Τσολάκης (96’ Γκπιεσκοφ), Καγκελίδης, Γαβαλιδης (82’ Αιχμαλωτίδης), Κοτσούλας, Φασουλάκος, Πέτκας (59’ Ζήσης).

    Καβάλα: Σταθάκης, Γερογιάννης, Μαγκαφίνης, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης (56’ λτ Δημητρακούδης), Καρακώστας, Παβλόφ (63’ Κατσέτης), Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας (46’ Κατσαμάγκας).

    Comments are closed.