Bookmarks

    Με τις αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική δόθηκε συνέχεια στο πρωτάθλημα της Elite League κατά τη διάρκεια της οποίας ο ΓΣ Ελευθερούπολης μετά από πολύ καλή εμφάνιση, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μέσα στο Αγρίνιο νίκησε με σκορ (66-81) ενώ την ίδια ώρα στο κλειστό της Καλαμίτσας, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης ήταν πολύ καλή κόντρα στην ΦΕΑ και σε μία πολύ αμφίρροπη και δραματική αναμέτρηση που κρίθηκε στο τέλος πήρε την σπουδαία νίκη με 82-81,

     

    Καβάλα – ΦΕΑ 82-81

    Με ένα πολύ μεγάλο καλάθι του Webster στα 3,3” η Καβάλα πανηγύρισε μία σημαντική νίκη ψυχολογίας απέναντι στην ΦΕΑ (82-81). Αυτό το ροζ φύλλο ήταν το δεύτερο σε 24 παιχνίδια για το σύνολο του Νίκου Πενταζίδη, το οποίο πάντως υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Β’ Εθνική, εξαιτίας της νίκης του Αμύντα. Από την άλλη το συγκρότημα του Αλέξη Καρατζά επέστρεψε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα, υποχώρησε στο 7-17 και πλέον η υπόθεση της αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού μοιάζει με βουνό.

     

    Αγρίνιο – Ελευθερούπολη 66-81:

    Διπλό κορυφής για τον ΓΣΕ!

    Η Ελευθερούπολη έπαιξε φανταστική άμυνα στην τέταρτη περίοδο, με συνέπεια να πάρει σημαντικά πλεονεκτήματα από το αξιόμαχο μέχρι τότε Αγρίνιο και να φτάσει σε ένα πολύ σημαντικό διπλό (66-81). Το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου ανέβηκε στο 16-8 και έπιασε ξανά κορυφή στην βαθμολογία, ενώ οι Αιτωλοακαρνάνες γνώρισαν την δεύτερη διαδοχική τους ήττα, υποχώρησαν στο 9-15 και πλέον η υπόθεση της κατάκτησης του πλεονεκτήματος έδρας γίνεται όλο και πιο περίπλοκη.

     

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα

    της 24ης αγωνιστικής

    Αγρίνιο – Ελευθερούπολη 66-81

    Πανερυθραϊκός – Μεγαρίδα 81-70

    Αμύντας – Μαρούσι 88-64

    Τρίτων – Αίας Ευόσμου 72-67

    Kόροιβος Αμαλιάδας – Παπάγος 92-76

    Καβάλα – ΦΕΑ 82-81

     

     

     

    Comments are closed.