Bookmarks

    To «παράθυρο στο όνειρο» για την άνοδο άνοιξε για τα καλά για τον Α.Ο.Κ. αφού στο ντέρμπι της κορυφής με τον Καμπανιακό, η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη έφτασε πολύ δίκαια στη νίκη με σκορ (2-1) και μείωσε στους 2 τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνική.

     

    Το παιχνίδι που είχε πάθος, δύναμη αλλά και άγχος προσέφερε πολλές συγκινήσεις. Ήταν όντως ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι κορυφής στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αρκετό κόσμο στις κερκίδες και όμορφη ατμόσφαιρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

     

    Ήταν ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι

    Όπως όλοι περίμεναν το παιχνίδι ήταν ένα σπουδαίο ντέρμπι των πρωτοπόρων, που ξεχώρισε για το πάθος, τη δύναμη του αλλά πάνω από όλα για το ξεχωριστό βαθμολογικό ενδιαφέρον που είχε μεταξύ των δύο πρωτοπόρων. Παιχνίδι τακτικής στο μεγαλύτερο μέρος του, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, με τον Α.Ο.Κ. να είναι καλύτερος, πιο ουσιαστικός και κυρίως περισσότερο απειλητικός από τον αντίπαλο του. Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη έπαιξε με πάθος, διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασε ευκαιρίες, διεκδίκησε με πολλές αξιώσεις την πολυπόθητη νίκη μέχρι το τέλος την οποία πολύ δίκαια στο τέλος κατέκτησε.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Μόλις στο 6’ ο Μπαρέττας βρήκε τον Ρουμπιέ σε θέση βολής το πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε σωτήρια διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού. Στο 22′ από το κόρνερ Μπαρέττας, ο Ιορδανίδης έβγαλε σέντρα και από το ύψος του πέναλτι το σουτ του Βασιλόπουλου ενστικτωδώς αποκρούει σωτηρία ο τερματοφύλακας ενώ στο 24’ η Καβάλα δικαιολογημένα ζήτησε πέναλτι στο σπρώξιμο του Καθάριου στον Καρακώστα κάτι το οποίο αρνήθηκε ο διαιτητής. Στο 35’ και κόντρα στη ροή του ματς, το λάθος του Γερογιάννη εκμεταλλεύτηκε ο Σαρβανίδης ο οποίος μέσα από την περιοχή του Σταθάκη με σουτ έγραψε το (0-1). Όμως στο 39’ στο γύρισμα του Ιορδανίδη στην περιοχή του Καμπανιακού η μπάλα βρήκε το χέρι του Σαρβανίδη και ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ιορδανίδης διαμορφώνοντας το (1-1). Στο 79΄ μετά από το σουτ του Καρακώστα η μπάλα βρήκε το  οριζόντιο δοκάρι του Καμπανιακού και στο 86’ από την θαυμάσια σέντρα του Δημητρακούδη από τα δεξιά με κεφαλιά ο Καρακώστας έγραψε το (2-1) μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Δικαιολογημένα είναι τα παράπονα των «Αργοναυτών» από τον διαιτητή Κωνσταντίνο Αναστασόπουλο της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής που είχε βοηθούς, τους Σ. Τσιρώνα και Η. Κώστογλου. Μπροστά τους οι δύο ομάδες έπαιξαν ως εξής:

     

    Καβάλα: Σταθάκης, Γερογιάννης (64’ Δημητρακούδης), Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Καρακώστας (90’ Κατσέτης), Βαφειάδης, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας (74’ Κατσαμάγκας).

    Καμπανιακός: Γιακουμής, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Ταϊρης (87’ Πόζογλου), Σαρβανίδης, Ιγνατιάδης, Καράμπελας, Προσκυνητόπουλος, Κεχαγιάς, Χατζηβασιλειάδης (46’ Καθάριος Ν.), Μπουτζίκος.

    Comments are closed.