Bookmarks

    Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνεται η αναβολή του αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στον ΚΕΡΑΥΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ και τον Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ, που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα 18/01/2023, λόγω των καιρικών συνθηκών που καθιστούν την μετακίνηση των ομάδων δύσκολη.  Ο εν λόγω αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στις 14:00 μ.μ.. 

     

    Το πρακτικό μέρος  της σχολής UEFA D

    Η Επιτροπή Προπονητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γνωστοποιεί τη διοργάνωση ποδοσφαιρικής δραστηριότητας Grassroots, η οποία αντιστοιχεί στο πρακτικό μέρος της σχολής UEFA D και θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ.

    Το πρακτικό μέρος της σχολής UEFA D θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο Καβάλας (περιοχή Αμισιανών) και οι συμμετέχοντες παρακαλούνται όπως βρίσκονται στο γήπεδο στις 09.30 π.μ.. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες οφείλουν να προσέλθουν στο γήπεδο με αθλητική περιβολή.

    Εκπαιδευτές της εν λόγω σχολής θα είναι οι κ.κ. Σίσκος και Βασάλος.

    Όλοι οι συμμετέχοντες υποψήφιοι προπονητές θα λάβουν άμεσα ενημερωτικό email με τις λεπτομέρειες της σχολής.

     

    Αποφάσεις από την

    Πειθαρχική Επιτροπή

    της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κατά την τελευταία συνεδρίασή της (12/01/2023) και αφού έλαβε υπ’ όψιν τις απολογίες των εγκαλουμένων, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

    -Επιβάλλει στον παράγοντα του σωματείου Γ.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, κο. Γκιούσο Κ., ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ, για όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης της 8/1/2023 Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ.

    -Επιβάλλει στον προπονητή του σωματείου Γ.Σ. ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, κο. Προβατίδη Π., ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ, για όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης της 8/1/2023 ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ.

    -Επιβάλλει στον πρόεδρο του σωματείου Γ.Σ. ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, κο. Λαζαρίδη Α. και το ίδιο το σωματείο ποινή αυστηρής επίπληξης, για όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης της 8/1/2023 ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    Comments are closed.