Bookmarks

    Εντυπωσιακός και κυρίως πολύ αποτελεσματικός ήταν ο Α.Ο.Κ. στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Βύρωνα και διάπλατα είναι πλέον τα χαμόγελα μετά την δίκαιη νίκη με σκορ (3-0) στο πλαίσιο της εμβόλιμης αλλά κουτσουρεμένης, 11ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

     

    Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ήταν ανοιχτό στο μεγαλύτερο μέρος του, διακρίθηκε για την δύναμη και το πάθος, με την πρωτοβουλία των κινήσεων που ανέπτυξαν τόσο ο Α.Ο.Κ. όσο και ο Βύρωνας να είναι σε επίπεδα ικανοποιητικά και με βάση τις επιθετικές τους προθέσεις, το θέαμα σε γενικές γραμμές ήταν καλό. Άλλωστε με την εμφάνιση τους, οι δύο αντίπαλοι και με δεδομένο το ότι δεν κλείστηκαν στα καρέ τους αλλά παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, έδειξαν ξεκάθαρα την πρόθεση τους να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Είναι γεγονός ότι η ομάδα  του Γιώργου Αγγελίδη έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο κομμάτι της διεκδίκησης της νίκης, Έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές με την πρωτοβουλία που ανέπτυξαν και τις ευκαιρίες που έχασαν απέναντι στον Βύρωνα Καβάλας που ικανοποίησε σε γενικές γραμμές με την εμφάνιση του. Ενδεικτικό είναι ότι στη διάρκεια του 90λεπτου ο Α.Ο.Κ. είχε προσπάθειες 13 εντός στόχου στην αντίπαλη εστία ενώ ο Βύρωνας είχε 4 προσπάθειες εντός στόχου στην εστία της Καβάλας. Γεγονός είναι ότι οι «Αργοναύτες» πήραν αυτό που ήθελαν δηλαδή το πολύ σημαντικό «τρίποντο» πολύ δίκαια, πλησίασαν πλέον τον πρωτοπόρο Καμπανιακό στους 3 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας και ταυτόχρονα να σημειώσουμε ότι έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για τη συνέχεια του 1ου ομίλου

    της Γ’ Εθνικής.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 38’ από την έξοχη πάσα του Σαλπιγγίδη, ο Ρουμπιές στην μεγάλη περιοχή του Βύρωνα έπιασε συρτό σουτ,  δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το (1-0). Στο 43’ ο Σαλπιγγίδης έχασε σημαντική ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ. ενώ με την εκπνοή του α’ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Δερμιτζάκη. Στο 64’ από την πάσα του Δημητρακούδη ο Γερογιάννης έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ, γράφοντας το (2-0) και στο 72’ ο Κατσαμάγκας με σουτ διαμόρφωσε το (3-0).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του αγώνα του Α.Ο.Κ. με τον Βύρωνα ήταν ο Χρυσοβαλάντης Γιαπιτζόγλου  (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) και βοηθοί του οι κ.κ. Πατσιάδης, Τζιερτζίδης  (ΕΠΣ Δράμας). Μπροστά τους οι δύο ομάδες έπαιξαν ως εξής:

     

    Καβάλα: Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς (68’ Μαγκαφίνης), Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης (68’ Κατσαμάγκας), Βαφειάδης (44’ λτ Γερογιάννης), Ρουμπιές, Ιορδανίδης (76’ Κατσέτης), Καρακώστας (46’ Μπαρέττας).

    Βύρωνας: Αθανασίου, Ιβανίδης, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος (46’ Πτηνόπουλος), Ουζούνογλου, Δερμιτζάκης (85’ Δερμιτζάκης Π.), Ηλιάδης (46’ Παντελίδης), Καρίπογλου, Σιδηρόπουλος, Κουρτόγλου (70’ Λουκοβίτης).

    Comments are closed.