Bookmarks

    Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 5 Αυγούστου οφείλουν οι Κυπελλούχες ομάδες των Ε.Π.Σ όπως είναι και ο Βύρωνας Καβάλας για να δηλώσουν συμμετοχή στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως αναφέρει η προκήρυξη του Κυπέλλου που δημοσιοποιήθηκε από την ΕΠΟ.

     

    «Οι Κυπελλούχες ομάδες των Ε.Π.Σ., οι ομάδες της Super League 2 & Super League έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην Ε.Π.Ο. δήλωση Συμμετοχής για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023 έως 05 Αυγούστου. Η υποβολή των δηλώσεων στις ανωτέρω ημερομηνίες θα πραγματοποιείται έως και ώρα 14:00», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

    Στην περίπτωση μη υποβολής δήλωσης συμμετοχής από τις ομάδες της Super League και Super League 2 ,επιβάλλονται οι ποινές του άρθρου 39 παρ. 2 του Κ.Α.Π. Στην περίπτωση μη υποβολής δήλωσης συμμετοχής από τις Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ. επιβάλλεται η ποινή των τριακοσίων (300) ευρώ.

    Η Δήλωση πρέπει να συνοδεύεται:
    α) από το σχετικό παράβολο που καθορίσθηκε ως εξής:
    • Για τις ομάδες της Super League: 5.000 €
    • Για τις ομάδες της Super League 2: 4.000 €
    • Για τις Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ. : 300 €

    Κατά συνέπεια ο Βύρωνας Καβάλας έχει προθεσμία ως την ερχόμενη Παρασκευή να δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος καταβάλλοντας παράλληλα το παράβολο που απαιτείται.

    Comments are closed.