Bookmarks

    Από την Ειδική Επιτροπή Προπονητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, η ΕΠΟ σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Έβρου διοργανώνουν σχολή προπονητών UEFA C  η οποία  θα λειτουργήσει  στην Αλεξανδρούπολη  την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου 2022.

     

    Η σχολή θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις. Η 1η φάση θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και θα έχει διάρκεια 7 ημερών, ενώ για την ημερομηνία διεξαγωγής της 2ης φάσης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

    Θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προπονητές να καταθέσουν  τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά στο proponites@epo.gr και παράλληλα να στείλουν την αίτηση τους και στο  info@epsevrou.gr, ώστε να γίνει η αξιολόγηση των υποψηφίων και να ανακοινωθούν οι σχετικές ημερομηνίες διεξαγωγής της σχολής.

    Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για σχολή UEFA C είναι:

    1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου
    2. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
    3. Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
    4. Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο, όχι παλαιότερη των δύο (2) μηνών
    5. Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από καρδιολόγο, όχι παλαιότερη των δύο (2) μηνών
    6. Δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις κατά τη διάρκεια της σχολής
    7. Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ’ Λυκείου τουλάχιστον
    8. Ταυτότητα. Οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους
    9. Yπογεγραμμένη δήλωση  Π.Δ. Αξιωματούχων ομάδας
    10. Σύντομο βιογραφικό (πτυχία, προϋπηρεσία, κτλ.)

     

    Όποιος δεν θα έχει καταθέσει ΟΛΑ τα παραπάνω απαιτούμενα δικαιολογητικά στο proponites@epo.gr δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει τη σχολή.

     

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

    1. Στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος προς την ΕΠΟ ο υποψήφιος προπονητής θα αναγράφει με κεφαλαία: «ΟΝΟΜΑ_ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΗΣ UEFA C_ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ
    2. Το σύνολο των δικαιολογητικών θα αποστέλλονται σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο (email) στη διεύθυνση proponites@epo.grκαι τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι αριθμημένα και ονοματισμένα ως εξής (Κάθε έγγραφο/δικαιολογητικό θα πρέπει να μετατρέπεται ξεχωριστά σε μορφή PDF):
    3. ΑΙΤΗΣΗ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
    4. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
    5. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κλπ.

    Εκτός των παραπάνω, παρακαλούνται οι υποψήφιοι προπονητές, μετά την κατάθεση όλων των δικαιολογητικών, για τη διαδικασία αξιολόγησης του βιογραφικού τους να συμπληρώσουν επιπλέον και την ηλεκτρονική φόρμα πατώντας το παρακάτω LINK:

    https://forms.office.com/r/XjnXAiuf5d

     

    Πληροφορίες στο email info@epsevrou.gr και στα τηλέφωνα του γραφείου της Ε.Π.Σ. Ν. Έβρου 2551027657 & 2551031364.

     

    Η  ΕΠΣ Καβάλας

    για τα φιλικά

    των ομάδων

    H Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει τα σωματεία που επιθυμούν ορισμό Διαιτητών για τη διεύθυνση φιλικών τους αγώνων, πως θα πρέπει να απευθύνονται υποχρεωτικά στην ΕΠΣ Καβάλας στο email epskavalas19@gmail.com τουλάχιστον δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του φιλικού τους αγώνα, αναφέροντας τον τόπο διεξαγωγής καθώς και την ακριβή ώρα έναρξης.

    Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τον Κανονισμό – Σύστημα Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, η συμμετοχή διαιτητή ή βοηθού διαιτητή, σε αγώνες χωρίς την εντολή ή έγκριση της Επιτροπής Διαιτησίας αποτελεί διαιτητικό παράπτωμα και τιμωρείται σύμφωνα με τις αντίστοιχε διατάξεις.

    Τέλος η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι, για να προχωρήσουν σε μεταβολές ποδοσφαιριστών κατά τη θερινή μετεγγραφική περίοδο που ξεκινάει από σήμερα, 1 Αυγούστου 2022, θα πρέπει πρώτα να εξοφλήσουν τις χρηματικές ποινές των ποδοσφαιριστών και παραγόντων που τους επιβλήθηκαν κατά την περασμένη σεζόν (2021-2022).

    Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορούν να πραγματοποιούν καμία μεταβολή ποδοσφαιριστή.

    Comments are closed.