Bookmarks

    Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη του 7ου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου “ΧΡΗΣΤΟΣ  ΜΠΑΤΣΗΣ”, καθώς το Σάββατο και την Κυριακή 4-5 Ιουνίου θα υποδεχτούμε στο προπονητικό κέντρο του ΑΟΚ (πίσω από το κολυμβητήριο) 27 ομάδες και περίπου 400 εκκολαπτόμενους ποδοσφαιρικούς αστέρες.

     

    Οι εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων ολοκληρώνονται, μιας και το εν λόγω τουρνουά έχει γίνει θεσμός και στόχος μας είναι κάθε χρόνο να ικανοποιούμε ακόμα περισσότερο τις φιλοξενούμενες ομάδες.

    Συνολικά θα διεξαχθούν περισσότεροι από 50 αγώνες για τις κατηγορίες Κ8, Κ10 & Κ12 ενώ  η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί πρόγευμα, αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους αθλητές και κύπελλα σε όλες τις ομάδες σε κάθε κατηγορία.

    Στόχος του τουρνουά είναι αφενός μεν να τιμήσουμε τον αείμνηστο πρόεδρο μας “ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΤΣΗ” που έβαλε τις σημαντικότερες βάσεις ώστε ο ΑΟΚ να γράψει ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και αφετέρου η προώθηση του αθλητισμού, της  φιλίας και του ευ αγωνίζεσθε , η ανάπτυξη σχέσεων κι η επιπλέον απόκτηση εμπειριών μεταξύ αθλητών, προπονητών και υπευθύνων των ακαδημιών.

    Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ευχαριστεί όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς που συμβάλλουν τα μέγιστα στην διοργάνωση και παράλληλα καλεί όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο να παραβρεθούν στο τουρνουά, το οποίο ξεκινά το Σάββατο στις 16:00 για την κατηγορία Κ12 και την Κυριακή στις 10:30 για τις κατηγορίες Κ8 & Κ10.

     

    Comments are closed.