Bookmarks

    Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο  μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, Alexander Haditaghi ο οποίος μίλησε για το σήμερα αλλά και το αύριο της ομάδας της Καβάλας.

    Στο ξεκίνημα της συνέντευξη τύπου ο Alexander Haditaghi σημείωσε ότι η νομική μάχη για παραμονή στην Super  League 2, συνεχίζεται, με τον σύλλογο να έχει αποδείξει ότι είναι ένας επαγγελματικός οργανισμός, χωρίς χρέη και με πληρωμένους όλους του ποδοσφαιριστές.

    Αυτή την περίοδο, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Alexander Haditaghi: «Γίνεται μία πολύ προσπάθεια για να παραμείνει η ομάδα στην Super  League 2  ενώ ο τελικός στόχος είναι ο ΑΟΚ να βρεθεί στην Super  League», όπως ο ίδιος υποσχέθηκε και θέλει να τηρήσει αυτή του την υπόσχεση στον κόσμο της Καβάλας.

    Ωστόσο όπως σημείωσε, οι δικαστικές διαμάχες που συνεχίζονται αυτή την περίοδο θα επηρεάσουν την ομάδα, αυτήν αλλά και την επόμενη, ενώ αναφέρθηκε και στις συνεχόμενες επαφές που έχει με ομάδες δικηγόρων τόσο από την Θεσσαλονίκη όσο και από την Αθήνα και τον αγώνα που γίνεται για να δικαιωθεί η καβαλιώτικη ΠΑΕ, απέναντι σε μια έχθρα που όπως είπε διαπίστωσε ότι υπάρχει σε βάρος του Α.Ο.Κ. και της πόλης της Καβάλας.

    Ο Alexander Haditaghi υπογράμμισε παράλληλα ότι οι πιθανότητες που δίνει  ο ίδιος για να δικαιωθούν οι δικαστικές διαμάχες και να παραμείνει ο ΑΟΚ στην κατηγορία είναι 90% αλλά ακόμη κι αυτό να μην συμβεί, υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να φτιαχτεί η καλύτερη ομάδα στη νέα Γ΄ Εθνική.

    Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, τόνισε πως ότι ο ΑΟΚ μπορεί να φέρει τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ότι 8 με 9 ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό, θα είναι από την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας. Στην Γ΄ Εθνική επιτρέπονται μόνο 2 ξένοι ενώ σε περίπτωση που μείνει η ομάδα στην Super League 2 επιτρέπονται 8 ξένοι ποδοσφαιριστές.

    Όπως σημείωσε ο Alexander Haditaghi θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την προπονητική ομάδα και θα εξεταστούν τα λάθη που έγιναν και χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό δήλωσε.

    -«Θα γίνει μια συζήτηση με τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ/ διότι έχει φανεί μια μείωση στον συνολικό αριθμό των αθλητών που πλαισιώνουν τις Ακαδημίες» και διευκρίνισε ότι κύρια ευθύνη του ερασιτέχνη, πρέπει να είναι τα τμήματα υποδομών και όχι η ανδρική ομάδα.

    Παράλληλα σημείωσε ότι στην περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί τελικά στη Γ Εθνική πρέπει να ξεκαθαρίσει με τον ερασιτέχνη το θέμα της ιδιοκτησίας διότι ο ίδιος μπορεί να ξοδέψει χρήματα και ο ερασιτέχνης μπορεί στη συνέχεια να δώσει τις μετοχές αλλού. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί και μάλιστα νωρίς. Ωστόσο όπως είπε ο Alexander Haditaghi μπορεί να επιτευχθεί  συμφωνία με τον ερασιτέχνη ΑΟΚ γιατί ο ίδιος έχει αποδείξει ότι μπορεί να επενδύσει και έχει ήδη ξοδέψει πολλά χρήματα.

    Για τις δύσκολες προσωπικές στιγμές που πέρασε αυτούς τους 9 μήνες αναφέρθηκε ο Alexander Haditaghi  και έκανε λόγο για δημοσιογράφο της πόλης ο οποίος όπως τόνισε, τον κατηγορεί για ότι κάνει και χρησιμοποιεί άσχημους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του. Επίσης ο Alexander Haditaghi μίλησε για τις μάχες που δίνει σε ΕΠΟ αλλά και σε πολιτικό επίπεδο ενώ έκανε αναφορά και για διαμάχες με δύο πρώην μετόχους της ΠΑΕ Καβάλα, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι από το προηγούμενο καλοκαίρι δεν έχει πάρει ακόμη τις μετοχές στα χέρια του.

    Ο Alexander Haditaghi ότι του έχουν γίνει προτάσεις για βοήθεια από ομάδες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα αλλά ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στην Καβάλα η οποία όπως είπε είναι η πρώτη του αγάπη διότι γεύτηκε τις πρώτες χαρές και λύπες σαν ιδιοκτήτης κάποιου συλλόγου.

    Ο  Alexander Haditaghi ζήτησε τη βοήθεια των τοπικών πολιτικών αλλά και ιδιωτών χορηγών, συμπληρώνοντας ότι όσα χρήματα χρειάστηκαν φέτος για πληρωμές παικτών ήρθαν από τον ίδιο. Αυτή τη δυνατότητα, όπως είπε, δυστυχώς δεν την έχουν άλλες ιστορικές ομάδες, όπως η Λάρισα και ο Πιερικός, δεν μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τονίζοντας/

    -«Από τότε που ήρθα έχω επενδύσει στην περιοχή περίπου 1.500.000 ευρώ και ήδη έχω ταξιδέψει 16 φορές από τον Καναδά στην Ελλάδα και 33 φορές οδικώς από την  Καβάλα στην Αθήνα. Εκτός από τα χρήματα, είναι πολλά και τα χιλιόμετρα που έχω κάνει γι’ αυτή την ομάδα».

    Αναφορικά με τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την αλάνα στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας ο Alexander Haditaghi τόνισε ότι ήρθε στην περιοχή και για επενδύσεις, υποστηρίζοντας άτι συνεργάζεται με έναν από τους πιο σπουδαίους επενδυτές στην ιστορία της χώρας.

     

     

    Comments are closed.