Bookmarks

    Με μία ακόμη ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 Alexander Haditaghi, θέλοντας να επικοινωνήσει μ τους καβαλιώτες φιλάθλους, κατάθεσε τις απόψεις και στην οποία τονίζει ότι: «Πείτε με τρελό αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο», αναφερόμενος στην σωτηρία της ομάδας.

     

    Παράλληλα ο Alexander Haditaghi, διευκρινίζει πως ακόμη κι αν υποβιβαστεί ο Α.Ο.Κ. ο ίδιος θα παραμείνει στην ομάδα». Χαρακτηριστικά στο μήνυμα του, ο ίδιος αναφέρει τα εξής:

    «Πολλές από τις επιτυχίες της ζωής και της επιχείρησής μου έχουν έρθει όταν άλλοι πίστευαν ότι ήταν αδύνατο ή θα έπρεπε να παραιτηθώ και να κάνω κάτι διαφορετικό

    Πείτε με ότι έχω παραισθήσεις ή πείτε με τρελό αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω στο πεπρωμένο, πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και γιατί κάνουμε κάποιο ταξίδι ή γιατί συμβαίνουν ορισμένα πράγματα. Πιστεύω ότι οι νικητές δεν τα παρατάνε ποτέ, και αυτοί που τα παρατάνε ποτέ δεν κερδίζουν!

    Όταν χανόμαστε περισσότερο βρίσκουμε μερικές φορές τους πιο αληθινούς φίλους και θαυμαστές μας. Οπότε για τα επόμενα 3 παιχνίδια γίνε φίλος, υποστηρικτής μας και ίσως καταφέρουμε το αδύνατο.

    «Νομίζω ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε. Ξέρω ότι μπορούμε. ”

    Αυτή την Τετάρτη ας έχουμε 10.000 κόσμο στο γήπεδο, ας μιλήσουμε για την Ελλάδα και ας συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το όνειρό μας.

    Δεν έχω να πάω πουθενά. Είμαι δεσμευμένος με την Καβάλα και τον Α.Ο.Κ.».

    Comments are closed.