Bookmarks

    Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο, συγχαίρει τις τρεις ομάδες της, ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΠΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στις τρεις κατηγορίες των πρωταθλημάτων ευθύνης της.

     

    Πιο συγκεκριμένα, ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας και θα διεκδικήσει την άνοδό του στη Γ’ Εθνική, μέσα από τη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος με τη συμμετοχή ομάδων από γειτονικούς νομούς.

    Στους δύο ομίλους της Β’ Κατηγορίας, ο ΠΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής στον Α’ όμιλο και να κερδίσει μία θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της σεζόν 2022-2023, όπως επίσης και ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ που κέρδισε την πρωτιά στον Β’ όμιλο.

    Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τα συγχαρητήρια της τόσο στις πρωταθλήτριες ομάδες, όσο και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα ευθύνης της για τη σεζόν 2021-2022, για την προσπάθεια, το ανταγωνιστικό προφίλ και τη συνέπεια που επέδειξαν σε μία ιδιαίτερη, δύσκολη και απαιτητική από κάθε άποψη χρονιά. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία με υγεία στους στόχους και τις αξιώσεις όλων των ομάδων.

     

    Comments are closed.