Bookmarks

    H αβεβαιότητα που κυριαρχεί σχετικά με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Superleague 2 όπως είναι αναμενόμενο επηρεάζει τις εξελίξεις στη Γ’ Εθνική, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο δημιουργώντας «πονοκεφάλους» και  στους εκπροσώπους των ομάδων του νομού Καβάλας, δηλαδή του Νέστου Χρυσούπολης και του ΜΑ Ορφανίου.

     

    Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δικαιολογημένα η ανησυχία που επικρατεί σε συλλογικό επίπεδο είναι φυσιολογική. Για τον λόγο αυτό η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, πήρε την απόφαση να μετακινήσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 3 Οκτωβρίου και όχι στις 19 Σεπτεμβρίου όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο να ξεκινήσει. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι στην ΕΠΟ ελπίζουν ότι το επόμενο δεκαήμερο θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Super League 2, καθώς οι ΠΑΕ έχουν περιθώριο να καταθέσουν φάκελο στην ΕΕΑ έως τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να εξεταστούν έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

    Στη συνέχεια, η Επιτροπή Γ’ Εθνικής θα προχωρήσει στον καταρτισμό των ομίλων, γνωρίζοντας πλέον τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην συγκεκριμένη κατηγορία. Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι βασικός στόχος της ΕΠΟ είναι το πλάνο των ομίλων να κατατεθεί προς έγκριση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία θα συνεδριάσει την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου ώστε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου να διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

     

    Comments are closed.