Bookmarks
    Παράταση της αγωνίας στο «στρατόπεδο» της Καβάλας αφού η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 όπως είναι γνωστό, τις τελευταίες ημέρες προσέφυγε δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
     
    Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 δια του δικηγόρου της Μάκη Κεβρεκάκη κατέθεσε αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών  ενώ παράλληλα να τονίσουμε ότι ζήτησε η αίτηση αναστολής να συζητηθεί άμεση. Όπως όλα μάλιστα δείχνουν ότι η αίτηση αυτή θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει σε μέγιστο βαθμό. Βέβαια να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 ζητάει να ακυρωθεί η απόφαση της 3ης του Αυγούστου με την οποία η ΕΕΑ δεν ενέκρινε τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι στην ΕΠΟ ελπίζουν ότι το επόμενο δεκαήμερο θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Super League 2, καθώς οι ΠΑΕ έχουν περιθώριο να καταθέσουν φάκελο στην ΕΕΑ έως τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να εξεταστούν έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Δεν έχει πάντως έχει γίνει γνωστό εάν η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 έχει καταθέσει τον σχετικό φάκελο όπως ήταν υποχρεωμένη να κάνει. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας η πλευρά του Alexander Haditaghi δεν κατέβαλε το ποσό των 200.000 ευρώ που ήταν υποχρεωμένη να καταθέσει.

     

    Καμία απόφαση για την Super League 2

    Από κει και πέρα καμία απόφαση για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά ούτε και για το πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση δεν πάρθηκε στην τελευταία Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League 2. Κεντρικό θέμα της συνέλευσης ήταν η απόφαση της ΕΠΟ να εγκρίνει το «1+1» που ζητά η Superleague με τις ομάδες και την διοργανώτρια αρχή να δηλώνουν έντονη δυσαρέσκεια. Όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, η διοργανώτρια τηρεί στάση αναμονής, καθώς πρέπει να επιλυθούν τα ζητήματα αδειοδοτήσεων αλλά και του τελικού αριθμού των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο εν λόγω πρωτάθλημα με την διοργανώτρια να πιστεύει πως όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα. Τέλος, η επόμενη σύσκεψη της Superleague 2 θα γίνει εκτός απροόπτου, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

     

    Comments are closed.