Bookmarks

    Μετά τις τελευταίες συναντήσεις των μετόχων της ΠΑΕ Καβάλα Σωτήρη Δεληκάρη, Αντώνη Αντωνίου και Αντώνη Κατσαμακίδη στην πόλη μας με τους εκπροσώπους του Άλεξ Χαντιτάτζι στην Καβάλα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία για την εμπλοκή του στα διοικητικά της ομάδας με τον Ιρανοκαναδό επιχειρηματία, άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις.

     

    Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας αναμένεται να επισκεφθεί την Καβάλα στις αρχές τις ερχόμενης προκειμένου να συναντήσει και να συζητήσει με τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ Καβάλα για να διαπιστωθεί αν όντως ολοκληρωθεί η συμφωνία ή όχι.

    Στη Βέροια συνεχίζει ο Βασίλης Γαβριηλίδης

    Στην ομάδα της Βέροιας θα συνεχίσει την  καριέρα όπως όλα δείχνουν ο πρώην αρχηγός του Α.Ο.Κ. Βασίλης Γαβριηλίδης ο οποίος όπως είναι γνωστό πριν από μία εβδομάδα αποχώρησε από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Καβάλας. Να τονίσουμε ότι ο 28χρονος αμυντικός μέσος, αποχώρησε από τον Α.Ο.Κ. εν μέσω των τελευταίων εξελίξεων που είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ ακολούθως δέχθηκε προτάσεις τόσο από τον Α.Ο Ξάνθης όσο και τη Βέροια και τελικά η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν εκείνη που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό, του Βασίλη Γαβριηλίδη.

     

    Comments are closed.