Bookmarks

    Με μεγάλη θλίψη πλημμύρισε τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο του νομού Καβάλας, ο πρόωρος θάνατος του πρώην διαιτητή και πρώην προέδρου του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Καβάλας Κώστα Κωνσταντινίδη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, στα 71 του χρόνια,  στην εντατική του νοσοκομείου Καβάλας νικημένος από τον κορονοϊό.

     

    Η Ε.Π.Σ. Καβάλας στην ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής: «Ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ήταν οδοντίατρος,  διετέλεσε για χρόνια διαιτητής, φτάνοντας να διευθύνει μέχρι και αγώνες εθνικών κατηγοριών. Επίσης, αποτέλεσε πρόεδρος και παράγοντας της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας.

    Οι γνώσεις του και η αγάπη του για το άθλημα τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους, προσφέροντας βοήθεια και στήριξη σε όποιον του τις ζητούσε. Η επιστημονική του επάρκεια, η σοβαρότητα και το ήθος του έκαναν άπαντες να τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό και εκτίμηση.

    Θα σημειώσουμε πως ο Κώστας Κωνσταντινίδης ήταν από τους… υπερασπιστές της ύπαρξης του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου και μάλιστα ήταν πρόεδρος αυτού για πολλά χρόνια. Έδωσε μάχες γι΄αυτόν, ιδίως μετά την απόφαση να ενσωματωθούν οι διαιτητές στις ΕΠΣ. Έπαιξε ποδόσφαιρο και στη συνέχεια ήταν από τους μεγάλους δασκάλους της τοπικής διαιτησίας».

    Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καβάλας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καβάλας, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια, για τον πρόωρο και άδικο χαμό του αγαπημένου μας συναδέλφου, Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνου. Άνθρωπος και επαγγελματίας με ήθος και αξιοπρέπεια, που διετέλεσε επί χρόνια ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας. Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του, για την επώδυνη απώλειά τους».

     

    Comments are closed.