Bookmarks

    Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνει πως, την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 στις 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της χρονιάς για τις μικτές ομάδες Κ-12 και Κ-14.

     

    Η τελευταία προπόνηση αυτής της ιδιαίτερης αλλά και πετυχημένης, για το χρονικό διάστημα που διεξήχθησαν αγώνες, χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στην έδρα των μικτών μας ομάδων, στο Ενωσιακό Γήπεδο στα Αμισιανά.

    Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ευχαριστεί θερμά προπονητές και ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία και την προσπάθεια τους στην εκπροσώπηση και ανάδειξη του τοπικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, εκφράζει την πεποίθηση ότι οι επιτυχίες των ομάδων που εκπροσωπούν το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο πανελλαδικά θα συνεχιστούν και δηλώνει ότι η σκληρή δουλειά και η οργάνωση των μικτών μας ομάδων θα συνεχιστεί με αμείωτο ζήλο και τη δέουσα προσοχή προς τους μελλοντικούς μας ποδοσφαιριστές. Το οφείλουμε στον τόπο μας, το οφείλουμε στο ποδόσφαιρο.

     

    Στον Άρη Αβάτου

    ο Ανέστης Καρίπογλου

    Ο ποδοσφαιριστής Ανέστης Καρίπογλου αλλάζει ομάδα και κατηγορία και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Άρη Αβάτου.Να θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Ανεστης Καρίπογλου τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Βύρωνα Καβάλας, όμως δεν ανανέωσε την συνεργασία του καθώς αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω, δεδομένου ότι και ο ίδιος είναι φοιτητής στην πόλη της Ξάνθης. Την ίδια ώρα να τονιστεί ότι παρελθόν από το έμψυχο  δυναμικό τη ομάδας του Βύρωνα Καβάλας,αποτελούν επίσης, ο νεαρός τερματοφύλακας Ξενοφών Οικονομόπουλος, ο νεαρός εξτρέμ Στέφανος Χατζηκυριάκου και ο νεαρός Γιάννης Κεσαπίδης. Θυμίζουμε πως ήδη έχουν αποχωρήσει από τον Βύρωνα, ο Στέλιος Αγγελίδης, ο Άγγελος Κυγάης και ο Άνθιμος Φαρσάκογλου.

     

    Ιατρικές οδηγίες της

    FIFA για επιστροφή

    του ποδοσφαίρου

    Επιστρέφοντας στην ενεργό δράση με προσοχή και σταδιακά βήματα, μετά την αναστολή διεξαγωγής όλων των ποδοσφαιρικών δράσεων που προκάλεσε η πανδημία της COVID-19, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γνωστοποιεί προς όλα τα μέλη της, χρήσιμες ιατρικές οδηγίες που θα καταστήσουν την επανέναρξη των αγώνων ασφαλή.

    Η FIFA μέσα από την ομάδα εργασίας των έξι συνομοσπονδιών (ανάμεσα τους και η UEFA) που εγκαθίδρυσε, σε συνεργασία και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, συνέταξε ένα εγχειρίδιο με σημαντικές οδηγίες για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δραστηριότητα, με γνώμονα πάντα την υγεία όλων των συμμετεχόντων στο ποδόσφαιρο (επαγγελματικό και ερασιτεχνικό).

    Στο εγχειρίδιο αυτό περιλαμβάνονται οδηγίες για την επιστροφή στην προπόνηση, την οργάνωση μεμονωμένων αγώνων και τη διοργάνωση τουρνουά, καθώς επίσης και μέτρα που θα προστατεύσουν  τους παίκτες και το προσωπικό υποστήριξης. Το εγχειρίδιο αυτό είναι δυναμικό και θα μεταβάλλεται ανάλογα και με την πορεία της πανδημίας.

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, καθ’ υπόδειξη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρέχει το εγχειρίδιο αυτό σε όλα τα σωματεία της δύναμής της προς ενημέρωση τους.

     

    Comments are closed.