Bookmarks

    Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Βαγγέλης Παππάς, ξεκαθάρισε πως η ομάδα της Ένωσης θα πορευτεί και την νέα περίοδο στην Α2 μπάσκετ των ανδρών με προπονητή τον προπονητή Νίκο Πενταζίδη.

     

    Να θυμίσουμε ότι ο προπονητής Νίκος Πενταζίδης αντικατέστησε πέρσι τον Ανδρέα Καραπιπερίδη μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Β’ Εθνική κατηγορία, οδηγώντας την τελικά στην επιστροφή στην Α2’.

    Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Βαγγέλης Παππάς αναφέρει τα εξής:

     

    «ΜΕ Ν. ΠΕΝΤΑΖΙΔΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ Γ. ΠΑΓΚΑΛΙΔΗ ΒΟΗΘΟ-ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2. ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο Φ. ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ Ο Α. ΚΡΗΤΟΣ. ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Σ. ΚΑΤΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ».

     

    Παρελθόν αποτελεί ο Σπύρος Κάτσικας

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στα social media, ο κατά 12 συνεχόμενα έτη μέλος του τεχνικού επιτελείου της Καβάλα BC, Σπύρος Κάτσικας, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο.

    -«Ένας κύκλος δωδεκα ετών ως προπονητής στην Kavala BC κλείνει.Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου αυτά τα χρόνια όπως και τον κ.Παππά, κ. Παπακωσταντίνου που με εμπιστεύθηκαν και πίστεψαν σε εμένα . Εύχομαι στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2.»

     

     

     

    Comments are closed.