Bookmarks

    Πρόγραμμα προπονήσεων μέσω του διαδικτύου ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ακαδημίας που διατηρεί.

     

    Η ανακοίνωση

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

     

    «H Ομάδα Μπάσκετ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι μια μεγάλη αθλητική Οικογένεια.

    Τις μέρες αυτές, που μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων, μας έχει λείψει η συχνή επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της «Οικογένειας» της ΕΝΩΣΗΣ, αλλά και η άσκηση και η ενασχόληση με το αγαπημένο μας άθλημα, το μπάσκετ.

    Γι’ αυτό η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, οι προπονητές μας, δια του τεχνικού διευθυντή κ. Παπανικολάου προσπαθήσαμε να βρούμε ένα τρόπο που να μας επιτρέπει να τα λέμε πιο συχνά, συνδυάζοντας τη διατήρηση της καλής τεχνικής σωματικής κατάστασης των αθλητών μέσω της άσκησης με την επαφή των παιδιών με τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους, την ψυχολογική στήριξη τους σε μια δύσκολη περίοδο, όπου απαιτείται η συνεχής παραμονή των παιδιών μέσα στο σπίτι.

    Έτσι, η Ακαδημία της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ καινοτομεί -για μία ακόμα φορά- και ξεκινάει την πραγματοποίηση τηλε-προπονήσεων (διαδικτυακών εξ’ αποστάσεως προπονήσεων) ζωντανά (σε πραγματικό χρόνο), με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος από το σπίτι τους.

    Οι τηλε-προπονήσεις θα πραγματοποιούνται (με LIVE STREAMING) 2 φορές την εβδομάδα για καθένα από τα τμήματα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και όσοι συμμετέχουν σε κάθε τμήμα θα μπορούν να βλέπουν τον προπονητή, τον γυμναστή και τους συμπαίκτες τους

    Τα προγράμματα θα επικεντρωθούν στην ΑΤΟΜΙΚΗ τεχνική (που θα δείχνουν οι προπονητές κάθε τμήματος) και την αθλητική ανάπτυξη (με ανάλυση ασκήσεων από τους γυμναστές της Ακαδημίας ).

    Στο τέλος της προπόνησης, θα ακολουθεί συζήτηση καθώς η επικοινωνία, η επαφή και η ψυχολογική στήριξη των αθλητών παραμένει η προτεραιότητά μας. Κάθε τηλε-προπόνηση θα έχει χρόνο διάρκειας τα 45 λεπτά.!!

    Παρακαλούμε βοηθήστε να πετύχει η προσπάθεια μας!!

    Ως την ώρα, που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο παρκέ, στα γήπεδα μας στα κλειστά γήπεδα προπονήσεων μας.

    ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!! (Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα)!!»

    Comments are closed.