Bookmarks

    Προς ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων με τον αθλητισμό στο νομό Καβάλας και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας και σύγχυσης, σχετικά με την επάνοδο όλων των δραστηριοτήτων στον τομέα του ποδοσφαίρου, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προβαίνει στην εξής ξεκάθαρη δήλωση:

     

    Βάσει της υπ’ αριθμόν Δ1α/Γ.Π οικ. 20036/2020 (ΦΕΚ Β’ 986/22-03-2020) κυβερνητικής απόφασης, περί επιβολής μέτρου προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, αλλά και της γενικότερης τρέχουσας κατάστασης, η αναστολή λειτουργίας κάθε είδους δραστηριότητας που αφορά και εμπίπτει στις αρμοδιότητες της ΕΠΣ Καβάλας παρατείνεται μέχρι νεωτέρας.

    Στο διάστημα αυτό, οι υπηρεσίες της ΕΠΣ Καβάλας δε θα λειτουργούν, ενώ απαγορεύεται κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα (φιλικοί και επίσημοι αγώνες, καθώς και προπονήσεις). Σε κάθε περίπτωση, η ΕΠΣ Καβάλας παραμένει δίπλα στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά και μέσω email στα μέλη της διοίκησης και τον υπεύθυνο γραμματειακής υποστήριξης (τηλ. 6989852744), για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση και εξυπηρέτηση τους.

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας θα προβεί σε έγκαιρη ενημέρωση για οποιαδήποτε αλλαγή της τρέχουσας κατάστασης.

    Ας βοηθήσουμε όλοι στην όσο το δυνατόν ομαλότερη εξέλιξη και εξομάλυνση αυτής της δύσκολης κατάστασης, παραμένοντας σπίτι και υπακούοντας τις οδηγίες των ειδικών και των επιστημόνων. Είναι στο χέρι μας να βγούμε πιο δυνατοί από την κρίση αυτή.

     

    Comments are closed.