Bookmarks

    Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας καλεί σε απολογία την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, τον πρόεδρο του σωματείου Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, κ. Σταμάτη Τσάμαρη, για όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα της από 15/12/2019 ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, ανάμεσα στην Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ. 

     

    Δήλωση προέδρου ΑΕΚ Καβάλας

    Σταμάτη Τσάμαρη

    -«Μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τη θέση του προέδρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ νιώθω την ανάγκη να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη πρώτα από τα παιδιά της ακαδημίας μας καθώς επίσης και από τους αθλητές, τους διαιτητές, την διοργανώτρια αρχή και όλο τον φίλαθλο κόσμο για την στάση μου στον αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Λιμεναρίων.

    Η ανάγκη αυτή δημιουργήθηκε διότι τόσο εγώ  προσωπικά όσο και η ομάδα μας δεν πρεσβεύουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές κάτι που έχουμε αποδείξει τόσα χρόνια μέσα από το έργο μας και την προσφορά μας στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.

    Όλοι έχουμε μια κακή στιγμή…».

     

    Ευχαριστώ,

    Τσάμαρης Σταμάτης

    Πρόεδρος ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

    Το κύπελλο της Β2 κατηγορίας ΕΠΣΚ

    Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κάνει γνωστό πως, η ώρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου της Β2 Κατηγορίας, ανάμεσα στην ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΥ  ΔΡΥΑΔΟΣ και το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, μετατίθεται μίση ώρα αργότερα, ώστε να προλάβουν και οι ομάδες που ενδιαφέρονται και που θα αγωνίζονται το μεσημέρι της ίδια ημέρας στα τοπικά πρωταθλήματα, να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ως εκ τούτου, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 17:30 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Ελευθερούπολης.

     

    Ορίστηκαν από την ΕΠΣΚ

    οι εξ αναβολής αγώνες

     Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μετά από έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε τη διεξαγωγή των αγώνων που αναβλήθηκαν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 λόγω κακών καιρικών συνθηκών, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2019 στις 15:00 μ.μ..

     

    16 Responses to “Σταμάτης Τσάμαρης: «Όλοι έχουμε μια κακή… στιγμή και νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη»”