Bookmarks

    Κατά τη διάρκεια μία σεμνής, πολύ όμορφης και πολύ ζεστής τελετής πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου, η επίσημη παρουσίαση και φωτογράφιση του  ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Καβάλα με τα κουστούμια αποστολής, μετά την πολύ σημαντική πρωτοβουλία του καταστήματος ενδυμάτων BOLERO να ντύσει ομοιόμορφα παίκτες, τεχνική ηγεσία και εκπροσώπους της ομάδας.

     

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εντός και εκτός του καταστήματος BOLERO στην Καβάλα, επί της οδού Ομονοίας 100 και οι ιδιοκτήτες του, Απόστολος και Μαρία Σάσσου όπως και το προσωπικό του καταστήματος αποδείχθηκαν άψογοι και πολύ φιλόξενοι οικοδεσπότες. Εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι, τα χαμόγελα και από τις δύο πλευρές έδιναν, αποτέλεσμα της μεγάλης ικανοποίησης που υπήρχε τόσο από πλευράς του Α.Ο.Κ. όσο και από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

     

    Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της η ΠΑΕ Καβάλα ευχαρίστησε δημόσια το κατάστημα BOLERO και τον ιδιοκτήτη του Απόστολο Σάσσο για την ευγενική και πολύ γενναία όπως τονίστηκε χειρονομία στην οποία προχώρησε ενώ να τονίσουμε ότι στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικό τιμ και από πλευράς της ΠΑΕ Καβάλα, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος. η υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος Αλίκη Μέρμηγκα και ο διοικητικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Μπάμπης Παναγιωτίδης, Βέβαια στην όλη εκδήλωση που είχε τον χαρακτήρα γιορτής συμμετείχαν και πολλοί καβαλιώτες φίλαθλοι και μη.

    Στις δηλώσεις τους, τόσο ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης όσο και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος ευχαρίστησαν την οικογένεια Σάσσου και το κατάστημα BOLERO για τη χορηγία τους, χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική, άξια θαυμασμού και πολλών συγχαρητηρίων.

     

    Comments are closed.