Bookmarks

    Ο Βύρωνας Καβάλας κατέκτησε το κύπελλο της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας σε βάρος της Αναγέννησης Λιμεναρίων με σκορ (1-0) το απόγευμα του Σαββάτου (7/12) στο «Βερούλειο» στάδιο» αλλά  παρελθόν από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του, με τον Στέλλιο Ιγνατιάδη να είναι ο αντικαταστάτης του.

     

    Μάλιστα εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία από κύκλους προσκείμενους στη διοίκηση του Βύρωνα περί αντικατάστασης του προπονητή Γιώργου Αγγελιδη και ταυτόχρονα περί άφιξη του Στέλιο Ιγνατιάδη. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος της ομάδας της Καβάλας Άρης Καρίπογλου συναντήθηκε με τον προπονητή Στέλιο Ιγνατιάδη χωρίς ωστόσο να υπάρχει περισσότερη ενημέρωση για το παρασκήνιο των διαλόγων που είχαν οι δύο άνδρες. Τελικά η φήμες έγιναν πράξη και εφαρμόστηκε το ρητό που λέει ότι: «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Γεγονός πάντως είναι ότι ο προπονητής Γιώργος Αγγελίδης φεύγει από τον πάγκο του Βύρωνα ως άκρως πετυχημένος προπονητής και μάλιστα σε ένα χρονικό διάστημα που η απομάκρυνσή του προκαλεί εύλογα πολλά ερωτηματικά. Τέλος να θυμίσουμε ότι η τελευταία ομάδα που εργάστηκε ο προπονητής Στέλιος Ιγνατιάδης ήταν ο Ορφέας Ελευθερούπολης και επιστρέφει στο «Βερούλειο» στάδιο, σε γνώριμα δηλαδή γι’ αυτόν αφού κατά το παρελθόν διετέλεσε προπονητής του Ηρακλή Καβάλας.

     

    Η ανακοίνωση του Βύρωνα

    -«Ύστερα από 3.5 χρόνια κοινής πορείας ανακοινώνουμε την λήξη συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή μας Αγγελίδη Γιώργο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο για την συνεργασία μας και για την συμβολή του στην δημιουργία μιας ομάδας πρότυπο για το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Το όνομά του θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας και την αναγέννησή της. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

     


    73 Responses to “Ο Βύρωνας πήρε το κύπελλο, ο Γ. Αγγελίδης…!!! έφυγε και προπονητής αναλαμβάνει ο Στ. Ιγνατιάδης”