Bookmarks

    Σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετές προσωπικές μονομαχίες που κατά διαστήματα είχε ρυθμό, ο Α.Ο.Κ. στη Ρόδο κόντρα στον Ιάλυσο άφησε πίσω του δύο πολύτιμους βαθμούς παραχωρώντας στον αντίπαλο του, την λευκή (0-0) ισοπαλία.

     

    Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, ο Α.Ο.Κ. είχε κάποια καλά διαστήματα στο ενεργητικό του χάνοντας ευκαιρίες αλλά στο τέλος το (0-0) «σφράγισε» τις προσπάθειες τόσο του Ιάλυσου όσο και την ομάδας της Καβάλας.

     

    Βαρύς ήταν ο αγωνιστικός χώρος

    Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο και σίγουρα ο βαρύς  αγωνιστικός χώρος από την έντονη βροχόπτωση που προηγήθηκε δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους παίκτες. Η ομάδα της Καβάλας διατήρησε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού την πρωτοβουλία των κινήσεων αναζητώντας το γκολ. Μάλιστα με οργανωμένες κυρίως επιθέσεις απείλησε κάποιες φορές την εστία των γηπεδούχων δημιουργώντας της προϋποθέσεις να πάρει τη νίκη ενώ και από την άλλη πλευρά και η ομάδα της Ρόδου κάποιες φορές απείλησε την εστία του Παπαδόπουλου. Συμπερασματικά να σημειώσουμε ότι στο  «Οικονομίδειο» στάδιο της Ρόδου και κόντρα στον Ιάλυσο που το πάλεψε και ήθελε τη νίκη για να απομακρυνθεί από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη παρά την προσπάθεια των παικτών του, που το πάλεψαν, τελικά άφησε στη Ρόδο δύο πολύτιμους βαθμούς.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 13’ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα από πλευράς της ομάδας της Ρόδου, όταν ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Καβάλας. Με την συμπλήρωση του ημιώρου, Μαραγκουδάκης από αριστερά, δοκίμασε μια σέντρα-σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδοπουλου. Όμως στο 32΄η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Γαβριηλίδης σηκώθηκε ανενόχλητος στην «καρδιά» της άμυνας του Ιάλυσου, έπιασε καρφωτή κεφαλιά με τον Ανδρούτσο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 49’ είχαμε την κάθετη πάσα του Νατσιόπουλου στον Μπαρέτα, που βγήκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας της Καβάλας έδιωξε την μπάλα με τα πόδια. Στο 69’ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν όταν από την σέντρα του Χειμωνέττου από τα αριστερά, ο Μαραγκουδάκης έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Καβάλας. Ο Α.Ο.Κ. απάντησε στο 76’ όταν ο Μαρκόπουλος  βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, του Ιάλυσου έκανε το σουτ με τον Ανδρούτσο να διώχνει δύσκολα. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, από την σέντρα του Θωμαΐδη, είχαμε την κεφαλιά του Μαρκόπουλου και νέα πολύ καλή επέμβαση του Ανδρούτσου διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Ιάλυσου με τον Α.Ο.Κ. ήταν ο κ. Γιουμαντζίδης της Ε.Π.Σ. Πέλλας με βοηθούς τους, κ.κ. Δέλλιο-Δεμερτζή από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

     

    Ιάλυσος (Μαρσέλο Τροΐζι): Ανδρούτσος, Τριποτσέρης, Μαραγκουδάκης, Γιώργου, Χειμωνέττος, Ρεκλείτης, Νατσιόπουλος,, Μακρυδημήτρης, Μπαρέτα, Σερτζίνιο, Χατζηδήμπας.

     

    Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης):  Παπαδόπουλος Γ, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Βόσαλικ (85` Θωμαϊδης), Στίκας, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος Β, (68` Παυλίδης), Χαντί (61` Ορφανίδης).

     

    Τα παραλειπόμενα της αναμέτρησης

    *** Κατά της διάρκεια του 90λεπτου, ο Ιάλυσος Ρόδου κέρδισε 2 κόρνερ ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Καβάλας συνολικά κέρδισε 3 κόρνερ.

    *** Σε ορισμένα σημεία του αγωνιστικού χώρου υπήρχε αρκετό νερό κάτι το οποίο δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

    *** Εκτός αποστολής στην ομάδα της Καβάλας, έμεινε ο τιμωρημένος Άγγελος Παπαστεριανός όπως και ο στρατευμένος Σάββας Τουμανίδης.

    *** Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα λεπτό καθυστέρησης ενώ στην επανάληψη τα λεπτά της καθυστέρησης ήταν 5.

    Comments are closed.