Bookmarks

    Σε μία απίστευτη και πρωτοφανή ταλαιπωρία υπέστησαν το Σάββατο (9/11) τα μέλη της αποστολής της ΠΑΕ Καβάλα αφού μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης αεροπορικής πτήσης με την οποία επρόκειτο να ταξιδέψει η ομάδα στο Ηράκλειο Κρήτης για το παιχνίδι στην Ιεράπετρα.

     

    Κατόπιν όλων αυτών των τραγικών γεγονότων η αποστολή του Α.Ο.Κ. χρειάστηκε να ταξιδέψει με τρεις διαφορετικές πτήσεις και μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας προκειμένου να φτάσει αργά το βράδυ η αποστολή της καβαλιώτικης ομάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Να σημειώσουμε ότι η απρόσμενη αυτή ταλαιπωρία ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από το γεγονός ότι η αεροπορική εταιρία που εκδόθηκαν τα εισιτήρια των μελών της αποστολής του Α.Ο.Κ., το μεσημέρι στη 13.00 από τη Θεσσαλονίκη ανέβαλε την προγραμματισμένη πτήση προς το Ηράκλειο. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αναστάτωση αλλά και τον έντονο προβληματισμό στο «στρατόπεδο» της ομάδας της Καβάλας. Η διοίκηση  προσπάθησε να βρει λύσεις ενώ ζήτησε και αναβολή του αγώνα με την Ιεράπετρα κάτι το οποίο ωστόσο δεν έγινε δεκτό από τη διοργανώτρια αρχή. Τελικά η λύση δόθηκε μέσω άλλης  αεροπορικής εταιρίας αλλά με τρεις  διαφορετικές πτήσεις ενώ βοήθησε και το ΚΤΕΛ Καβάλας για να εξυπηρετηθεί ο Α.Ο.Κ. στην μετακίνηση προς τη Θεσσαλονίκη.  Το ένα αεροσκάφος ταξίδεψε στις 13.30 από τη Θεσσαλονίκη και μέσω Αθήνας θα φτάσει στο Ηράκλειο.

    Το δεύτερο στις 14.30 από Θεσσαλονίκη και πάλι μέσω Αθήνας θα φτάσει στο Ηράκλειο και τέλος τρίτο αεροπλάνο από τις 19.00 απευθείας από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο.   Η αποστολή είναι χωρισμένη σε τρία διαφορετικά γκρουπ ενώ να θυμίσουμε ότι αρχηγός αποστολής της ΠΑΕ Καβάλα είναι ο Σωτήρης Δεληκάρης και Γενικός Αρχηγός της ομάδας ο Γιώργος Μανάφης.

    Comments are closed.