Bookmarks

    Παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανου, πλήθος κόσμου και πολλών επωνυμων από το χώρο της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας.

     

    Στην τελετή παρέστησανο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Απόστολος Μουμτσάκης, καθώς επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καβάλας Ευαγγελία Δρακονάκη, Πέτρος Πετρόπουλος και ο Κίμων Παπαδόπουλος.

    Το παρών έδωσαν επίσης πολλοί γονείς των παιδιών και φυσικά αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας ενώ να σημειώσουμε ότι από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανους  στάθηκε στην ομιλία του σημαντικό στο πολύ σημαντικό έργο του συλλόγου Καβάλας ενώ κάλεσε τους νέους να είναι κοντά στον αθλητισμό.

    Την ίδια ώρα να υπογραμμίσουμε ότι ο προπονητής και ψυχή του καβαλιώτικου συλλόγου Χάρης Παλτόγλου ευχήθηκε σε όλους υγεία πρώτα απ` όλα και ευχαρίστησε τους πάντες που βρίσκονται κοντά στο σύλλογο. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της προέδρου του συλλόγου Θεώνη Μακίδου.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του αγιασμού ακολούθησε μια μικρή δεξίωση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

     

     

    Comments are closed.