Bookmarks

    Σε δύο διαφορετικούς και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικούς αγώνες σκοποβολής ταυτόχρονα στο εξωτερικό και το εσωτερικό, έλαβαν μέρος το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019, οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου «Αετός», σημειώνοντας επιτυχίες μέσα από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου «Αετός», Αθανάσιος Ντενικοράκης και Παναγιώτης Παπαντωνίου, προσκλήθηκαν και συμμετείχαν στο διεθνές γκραντ πρι σκοποβολής σκητ «έπαθλο πρόκλησης αντμιράλ 2019», που έγινε στο Μπαλτσίκ της Βουλγαρίας.

    Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά την διήμερη διάρκεια του προκριματικού αγώνα, του αθλητικού συλλόγου «Αετός», Καβάλας καταφέρανε με επίδοση 96/125, αντίστοιχα και οι δύο, να προκριθούν ως δεύτερος και τέταρτος στον τελικό του αγωνίσματος, αφού ο πρώτος αθλητής είχε επίδοση μόνο 97/125.

    Με πολύ χαμηλή επίδοση 7/20, ο Ντενικοράκης αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρώτος από την εξέλιξη του τελικού, καταλαμβάνοντας την έκτη (6η) θέση τελικά.

    Ο Παπαντωνίου που συνέχισε, προσπάθησε ανεπιτυχώς για το βάθρο των απονομών και των μεταλλίων, και αναδείχθηκε τελικά τέταρτος (4ος) νικητής με επίδοση 20/40.

    Σε ότι αφορά τον αγώνα του εσωτερικού, ο Αθανάσιος Χάσπαρης συμμετείχε στην κατηγορία των βετεράνων στον 3ο αγώνα του τουρνουά σκοποβολής κόμπακ σπόρτινγκ του διοργανωτή «Ωρίων» Κομοτηνής, που περιλαμβάνει συνολικά 5 συνεχόμενους αγώνες, ο οποίος με συνολική επίδοση 17/25 + 17/25 = 34/50, αναδείχθηκε 1ος νικητής.

    Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Αετός» προσκλήθηκε τιμητικά να συμμετέχει στον τελικό του κυπέλλου σκητ & τραπ Βουλγαρίας που θα γίνει στην πόλη Πλέβεν στο τέλος του μήνα που διανύουμε.

     

    Comments are closed.