Bookmarks

    Όπως έγινε γνωστό τελικά η πρώτη προπόνηση του Νέστου Χρυσούπολης έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα αντί για την Τετάρτη όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.  

     

    Αυτό έχει να κάνει και με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αφού ο σχεδιασμός της βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι τις τελευταίες ημέρες οι προσπάθειες της διοίκησης του Νέστου σε συνεργασία με τον προπονητή Κυριάκο Κετσιεμενίδη όλο και περισσότερο εντείνονται οι προσπάθειες για την μεταγραφική ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας. Ήδη ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης έχει στα χέρια του μία λίστα ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο «στόχαστρο» του Νέστου και τις επόμενες ημέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν.

     

    Κεραυνό Πέρνης:

    Νέο μεταγραφικό χτύπημα

    με Γιώργο Γκουτσίδη

    Στην απόκτηση του πλάγιου μεσοεπιθετικού Γιώργου Γκουτσίδη προχώρησε ο Κεραυνός Πέρνης που αποτελεί μία σημαντική ενίσχυση. Να θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Γκουτσίδης που είναι 23 ετών αγωνίστηκε με επιτυχία τα δυο τελευταία χρόνια στο Νέστο Χρυσούπολης. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανθρακικού ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Παναιγιάλειο, ΑΕΚ ΙΝΚΑ, Δόξα Δράμας και Ηρακλή πριν το Νέστο και τη Γ` Εθνική όπου ήταν βασικός. Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι ο Κεραυνός Πέρνης θα ανακοινώσει μια ακόμη μεταγραφή εντός των ημερών. Στον Κεραυνό Πέρνης συνεχίζει ο πλάγιος επιθετικός Στέφανος Χατζηκυριάκου που πέρσι ήταν δανεικός στην ίδια ομάδα για 6 μήνες από τον ΑΟΚ. Σε όλα  τα παραπάνω να προσθέσουμε το Χατζηκυριάκου συμφώνησε με τη διοίκηση του Κεραυνού και φυσικά συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας.   Στο νομό μας έχει παίξει ακόμη με τον Ηρακλή Καβάλας στην Α` κατηγορία. Από τον Κεραυνό Πέρνης αποτελεί παρελθόν ο Στέλιος Λάσπατζης που συνεχίζει στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

     

    Comments are closed.