Bookmarks

    Στην αφετηρία μπήκε από το απόγευμα της Δευτέρας (5/8) η προετοιμασία της ομάδας του Α.Ο.Κ. εν όψει των νέων αγωνιστικών υποχρεώσεων και στην πρώτη των «Αργοναυτών» το παρόν τους έδωσαν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» 24 συνολικά ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 14 από αυτούς είναι νέα πρόσωπα.

     

    Οι προπονήσεις σε καθημερινή βάση θα συνεχιστούν πρωί και απόγευμα στο γήπεδο του Κρυονερίου με διπλές προπονήσεις μέχρι που η αποστολή των «Αργοναυτών» να ταξιδέψει στον Βώλακα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Βέβαια μέχρι τότε και κατά τη διάρκεια της παραμονή του στην Καβάλα ο Α.Ο.Κ. θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την Κ 19 του Σάββατο το ερχόμενο Σάββατο 10 Αυγούστου και το επόμενο την Τετάρτη 14 του μήνα με τον Απόλλων Σμύρνης.

     

    Τα 14 νέα πρόσωπα του Α.Ο.Κ.

    Συνολικά 14 ήταν τα νέα πρόσωπα που έδωσαν το παρόν τους στην πρώτη προπόνηση του Α.Ο.Κ. και όπως δήλωσε ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης απομένουν ακόμη να γίνουν 2 ακόμη μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Αναλυτικά τα νέα πρόσωπα είναι τα εξής:

    Καθάριος από Νέστο Χρυσούπολης

    Μελισσόπουλος από Ξάνθη

    Οκάν από Ξάνθη

    Βόσαλικ από ομάδα της Τσεχίας

    Ορφανίδης από Νέστο Χρυσούπολης

    Αρναούτογλου από Κισσαμικό

    Παυλίδης από Ηρακλή Θεσσαλονίκης

    Μαϊντανός από Νέστο Χρυσούπολης

    Σιαματάς από Βύρωνας

    Καζαντζίδης από Αετό Οφρυνίου

    Στίκας από Τζεζένα

    Τσολακίδης από Αλέξανδρο Κιλκίς

    Παπαστεριανός από Άρη Λεμεσού

    Δόντσος από Άρη Αβάτου.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Στην πρώτη του Α.Ο.Κ. ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης έκανε δηλώσεις και στις οποίες υπογράμμισε τα εξής:

    -«Ξεκινάει άλλη μια χρονιά και ταυτόχρονα ένα ευχάριστο ταξίδι για την ομάδα μας. Μετά την περσινή χρονιά που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και πάνω σε αυτό θέλω να ευχαριστήσω δημόσια και όλα τα παιδιά που δεν είναι φέτος στο ρόστερ της ομάδας. Πραγματικά όλοι μαζί κάναμε ένα μεγάλο αγώνα και ο οποίος είχε το καλύερο αποτέλεσμα. Θέλω να τονίσω ότι η πόρτα της Καβάλας για όλα αυτά τα παιδιά πάντα θα είναι ανοιχτή. Καλή συνέχεια τους εύχομαι.  Είχαμε δυο πολύ δύσκολους μήνες γιατί η ομάδα άλλαξε σελίδα και έγινε ΠΑΕ με ότι συνεπάγεται αυτό. Προσπαθούμε σε όλα τα επίπεδα να είμαστε σωστοί και τα βήματα μας να είναι προσεκτικά.

    Γι` αυτό το λόγο δεν βγάλαμε προς τα έξω τι κάναμε αυτούς τους δυο μήνες. Η ομάδα δούλεψε διοικητικά για τη σύσταση της ΠΑΕ και οργανωτικά για το ρόστερ αλλά και για την προετοιμασία. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι του Α.Ο.Κ. θέλω να τονίσω ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι κατά 95% το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί και θα γίνουν δύο (2) ακόμη μεταγραφές. Έχουν έρθει παιδιά που συνδυάζουν το μικρό μέσο όρο ηλικίας και τις φιλοδοξίες που έχουν.

    Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και πράγματα αντάξια του ονόματος της ομάδας μας.  Να έχουμε υγεία. Του χρόνου τέτοια μέρα ίσως η ομάδα να συζητάει κάτω από νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν.

    Σήμερα στο έμψυχο  δυναμικό της ομάδας τα νέα πρόσωπα είναι 14 και μιλάμε για άλλες δυο μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν. Ουσιαστικά χτίζουμε μια νέα ομάδα.  Γίνανε προσπάθειες να κρατηθεί το 60% του ρόστερ βάση του δικού μου σχεδίου αλλά δυστυχώς μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι μας. Μερικά παιδιά επιλέξανε να πάνε κάπου αλλού. Πιστεύω ότι καλύψαμε τα κενά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

     

    Comments are closed.