Bookmarks

    Κάτοικος της Ελευθερούπολης θα είναι για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο πολύ έμπειρος τερματοφύλακας Νάσος Αθανασίου ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Ορφέα.

     

    Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος γκολκίπερ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ορφέα και όπως ο ίδιος μας δήλωσε, για επαγγελματικούς λόγους δεν συνεχίζει την καριέρα του σε ομάδα μεγαλύτερης επαγγελματικής κατηγορίας. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι ο Νάσος Αθανασίου πρόσφατα είχε δελεαστική πρόταση από την  ομάδα της Μυκόνου. Να θυμίσουμε ότι ο Νάσος Αθανασίου τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Νέστο Χρυσούπολης και πριν από αυτόν στον Α.Ο.Κ..  Το μόνο σίγουρο είναι η εμπειρία του είναι πολύ μεγάλη και ιδιαίτερα ουσιαστική και ο Ορφέας με την απόκτηση του Νάσου Αθανασίου ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά. Στο  νομό Καβάλας και σε επίπεδο Δ` Εθνικής κατηγορίας έχει παίξει στην ΑΕ Πιερέων.  Ακόμη φόρεσε και τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι μετά τον Νάσο Αθανασίου η διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης ανακοίνωσε μια ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφή αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή Δήμο Τζελέπη που πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.

    Ο 21χρονος πλάγιος επιθετικός που κατάγεται από τη Λευκίμμη Έβρου, πριν το Νέστο είχε αγωνιστεί στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και τον ΑΟ Τυχερού, ΑΟ Καππαδοκών, Νίκη Απαλού και Έβρο Σουφλίου. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Δήμος Τζελέπης σπουδάζει  στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Καβάλας.

     

    Comments are closed.