Bookmarks

    Η Πέμπτη 4 Ιουλίου ήταν ημέρα ανακοινώσεων από την πλευρά της ΕΟΚ για τα εθνικά πρωταθλήματα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σε κάθε μία από τις κατηγορίες (Α2, Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να αφορά στο περιεχόμενο της λίστας για την Α2 Ανδρών.

     

    Κι αυτό γιατί στη λίστα με τις δεκαέξι (16) ομάδες του επόμενου πρωταθλήματος, δεν περιλαμβάνονται αυτές που υποβιβάστηκαν από την Basket League. Ούτε ο Ολυμπιακός, που έπεσε κατηγορία από την στιγμή που δεν κατέβηκε στον αγώνα των playoffs με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ούτε το Λαύριο με τον Κολοσσό Ρόδου, που έπεσαν ως οι δύο τελευταίες ομάδες της κατάταξης του πρωταθλήματος.  Η ομοσπονδία λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις ειδικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, αλλά ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την Α2 είναι για… γέλια.

    Από τη μία απουσιάζει ο Ολυμπιακός αλλά συμμετέχει για πρώτη φορά στην ισορία του ο ΓΣ Ελευθερούπολης. Από τη στιγμή που υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις από το ΑΣΕΑΔ θα έπρεπε να συμπεριληφθεί.

    Το χειρότερο όμως είναι μετά. Υπάρχουν μόλις 14 ομάδες. Γιατί; Γιατί οι άλλες δύο είναι η ομάδα Χ και η ομάδα Ψ. Η ομοσπονδία δηλαδή παραδέχεται πως δεν ξέρει ποιες ομάδες θα παίξουν στα πρωταθλήματα της. Οπότε πάμε στους… άγνωστους Χ!

     

    Συγκεκριμένα, η λίστα περιλαμβάνει τις εξής ομάδες:

    Καστοριά

    Καρδίτσα

    Χαρίλαο Τρικούπη

    Διαγόρας Δρυοπιδέων

    Ερμής Αγιάς

    Ιπποκράτης Κω

    Αμύντας

    Ψυχικό

    Απόλλων Πάτρας

    Κόροιβος

    Οίακας Ναυπλίου

    Ανατόλια

    Δάφνη Δαφνίου

    Ελευθερούπολη

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΟΚ, τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.

     

    Comments are closed.