Bookmarks

    Ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, έχει μπροστά του ο Α.Ο.Κ. ο οποίος με τον κόσμο στο πλευρό του και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα θα αγωνιστεί την Κυριακή (3/2) στις 3 το μεσημέρι στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

     

    Η συγκεκριμένη μάλιστα αναμέτρηση για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη αποτελεί τον «προθάλαμο» του ντέρμπι που θα ακολουθήσει εντός έδρας με το Νέστο Χρυσούπολης και το οποίο θα κρίνει τα πάντα σε ότι να κάνει με την υπόθεση της ανόδου. Μέχρι τότε δηλαδή την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Κ. έχει μπροστά του το αυριανό παιχνίδι μέσα στις Σέρρες το οποίο οι «Αργοναύτες» θα πρέπει να ξεπεράσουν με επιτυχία, να κατακτήσουν τη νίκη και η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για το ντέρμπι που θα ακολουθήσει. Εκείνο πάντως το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και το γεγονός αυτό μόνο ευχάριστους  «πονοκεφάλους»  δημιουργούν . Άπατες οι ποδοσφαιριστές είναι «ετοιμοπόλεμοι» και υπολογίζονται κανονικά στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Καβάλας πλην βέβαια της περίπτωσης του Ντουρτμέ ο οποίος μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε. Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία του Α.Ο.Κ. να τονίσουμε ότι αυτή βρίσκεται στο τελευταίο τη στάδιο και το μεγαλύτερο βάρος της από πλευρά του Παύλου Δερμιτζάκη συνεχίζει να πέφτει σε θέματα τακτικής.

     

    Στα μπλε θα ντυθεί η πόλη των Σερρών

    Βέβαια αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι στα μπλε αναμένεται να ντυθεί αύριο το μεσημέρι το Δημοτικό στάδιο των Σερρών λόγω του ότι τουλάχιστον 400 καβαλιώτες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν στην αναμέτρηση με τον Πανσερραικό. Το ένα λεωφορείο το οποίο δωρεάν έβαλε η διοικούσα επιτροπή της ομάδας έχει γεμίσει  και δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερο για να καλύψει τις ανάγκες μετακίνηση των καβαλιωτών φιλάθλων. Πάντως πάρα πολλοί φίλαθλοι αναμένεται να μετακινηθούν με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα προκειμένου όλοι μαζί να δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. για να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη.

     

    Η διοικούσα ευχαριστεί

    Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.νΚαβάλα ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Καβάλας και τον κ. Αρσονιάδη Παναγιώτη για την παραχώρηση του ενωσιακού γηπέδου για τις προπονήσεις της ομάδας μας.

     

     

    Comments are closed.