Bookmarks

    Το σερί των νικών του διεύρυνε ο Α.Ο.Κ. ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ανωτερότητά του πέρασε και από την Αλεξανδρούπολη παίρνοντας σημαντικό «τρίποντο» σε βάρος του Εθνικού με σκορ (0-2).  Η ομάδα του Παύλου Δερμιζάκη παρουσιάστηκε σοβαρή στην επανάληψη και με το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε πήρε τελικά την πολυπόθητη νίκη.

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έβρεχε στην Αλεξανδρούπολη με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε καλή κατάσταση ενώ σε μία ακόμη εκτός έδρας μάχης του Α.Ο.Κ. οι καβαλιώτες φίλαθλοι έκαναν πολύ αισθητή την παρουσία τους σε μία αναμέτρηση που είχε δύο όψεις.

     

    Σπατάλησε το α’ ημίχρονο

    Ο Α.Ο.Κ. ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά η φλύαρη υπεροχή που διατήρησε κυρίως στο α’ ημίχρονο δεν ήταν αρκετή για να απειλήσουν οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη αισθητά την εστία του Εθνικού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Α.Ο.Κ. να σπαταλήσει τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Στην επανάληψη οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους, υπερείχαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου, άσκησαν σημαντική πίεση στη αντίπαλη εστία, έχασαν ευκαιρίες και δίκαια στο τέλος ο Α.Ο.Κ. πήρε τη νίκη.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι  απείλησαν στο 17’ με τον Μαρκόπουλο αλλά το σουτ που έπιασε από καλή θέση εξουδετέρωσε ο νεαρός τερματοφύλακας του Εθνικού Αρβανιτης. Στο 28’ το σουτ του Μαρασλή από καλή θέση δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Α.Ο.Κ. Δήμιζα. Στο 57’ ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε όταν ο Ζέρης έβγαλε θαυμάσια σέντρα και με καρφωτή κεφαλιά ο Μαρκόπουλος διαμόρφωσε το (0-1). Στο 62’ από το κόρνερ και πάλι του Ζέρη αυτήν την φορά ο Τουμανίδη έπιασε κεφαλιά αλλά με εντυπωσιακό τρόπο ο Αρβανίτης έδιωξε την μπάλα σε νέο κόρνερ και στο 78’ ο Α.Ο.Κ. διπλασίασε τα τέρματα του και καθάρισε το ματς όταν ο Μαρκόπουλος από την πάσα του Τσούτση διαμόρφωσε το (0-2).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Α.Ο.Κ. ήταν ο ρέφερι Παναγιώτης Τσοπουλίδης της Ε.Π.Σ. Ξάνθης με βοηθούς, τους Ιλία Εμπλιούκ και Δημήτρη Κηλικιώτη από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:.

     

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Μιχάλης Φλώρος): Αρβανίτης, Δορουδιγένης, Μαλτέζος, Πεταλωτής (39’ Τσαπάνης), Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Γκαβανόζης, Κούπας (77’ Δεδελούδης), Γκαιδατζής, Καρακασίδης  (77’ Γεωργατζόπουλος), Μαρασλής (65’ Κολονέρος).

     

    Α.Ο.Κ. (Παύλος Δερμιτζάκης):  Δήμιζας, Ζέρης (89’ Μπλιός), Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γανριηλίδης, Γεμιστός (77’ Παπαδόπουλος), Ψάλτης, Τσούτσης, Μαρκόπουλος (84’ Τόσκας), Γιατσβίνοβιτς (56’ Βαλαβανόπουλος).

    Comments are closed.