Bookmarks

    Οι ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου επιστρέφουν στους αγωνιστικούς χώρους για να δοθεί συνέχεια στην ποδοσφαιρική δράση με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας καθώς και με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής στον  1ο και 2οόμιλο της τοπικής ένωσης.

     

    Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά σημαντικά παιχνίδια και δικαιολογημένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Α΄ κατηγορία εκεί όπου για την 6η αγωνιστική φιλοξενούνται αρκετά ντέρμπι. Το σημαντικότερο ίσως παιχνίδι διεξάγεται στο γήπεδο των Λιμεναρίων εκεί όπου η τοπική Αναγέννηση στο γειτονικό ντέρμπι θα υποδεχθεί τη Δόξα Θεολόγου. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη ενώ ανάλογο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και στον αγώνα ο οποίος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο των Κρηνίδων. Εκεί θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση του Βύρωνα Καβάλας με τον φορμαρισμένο Ατρόμητο Χαλκερού. Στο γήπεδο της Ελευθερούπολης ο τοπικός Ορφέας θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες αντιμετωπίζοντας για την 6η αγωνιστική τον Θεαγένη Θάσου. Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και στην αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο του Πλατανοτόπου ανάμεσα στον Φρίξο και στον Άρη Πηγών ανάμεσα δηλαδή σε δύο ομάδες οι οποίες μέχρι το τέλος θα παλέψουν για την παραμονή τους. Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε το ότι στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης ο τοπικός Ναζιανζός σε μία ακόμη σημαντική αναμέτρηση με αρκετό βαθμολογικό ενδιαφέρον θα υποδεχθεί τον ΜΑ Φιλίππων ενώ στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα η ΑΕΚ Καβάλας υποδέχεται τον Κεραυνό Κρηνίδων. Τέλος στο γήπεδο του «Κωτσάλου» ο Ολυμπιακός Καβάλας χωρίς τον προπονητή Πέτρο Τσιάρα που αποχώρησε από τον πάγκο του θα υποδεχθεί τον πάντα υπολογίσιμο Βρασίδα Νέας Περάμου.

     

    Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    Σε ότι έχει να κάνει με τη Β1 κατηγορία για την 6η αγωνιστική ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Απόλλων Χρυσοχωρίου θα φιλοξενήσει την ομάδα του Γέροντα σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ δύο ομάδων που έχουν υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα. Ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Ποσειδώνας Καβάλας  στο γήπεδο του Χαλκερού θα υποδεχθεί με στόχο τη νίκη τον ουραγό της βαθμολογίας Ποντιακό Ποντολιβάδου.

     

    Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ

    Σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Β2 κατηγορίας για την 6η αγωνιστική ο πρωτοπόρος Μακεδονικός Αμισιανών θα πραγματοποιήσει το ρεπό του ενώ η Δόξα Αμυγδαλεώνα που ακολουθεί στην βαθμολογία εκτός έδρας θα αγωνιστεί κόντρα στις Ελπίδες Καβάλας. Τέλος η Καβάλα 2004 που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα δοκιμάζεται στη Θάσο και ειδικότερα στο γήπεδο του Πρίνου κόντρα στον τοπικό Άρη.

     

    ΚΎΠΕΛΛΟ ΚΑΤΗΓΌΡΙΩΝ

    Τέλος να αναφέρουμε ότι υπάρχει και μία αναμέτρηση για το κύπελλο κατηγοριών του 3ουομίλου της Β3 κατηγορίας και ο λόγος γίνεται για τον αγώνα του Κεραυνού Ελευθερών με την Ένωση Παγ. Δρυάδας.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου για λογαριασμό της Ε.Π.Σ. Καβάλας, έχει ως εξής:

     

    ΣΑΒΒΑΤΟ 3-11-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    15:00

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    15:00

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    15:00

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    15:00

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    15:00

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    15:00

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    15:00

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ

    ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    15:00

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

    ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    15:00

    ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΕΝΩΣΙΑΚΟ

    15:00

    ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    ΖΥΓΟΥ

    15:00

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

    ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

     

    ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    15:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ

     

    ΚΥΡΙΑΚΗ 4-11-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    11:00

    ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    12:00

    ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

    ΠΡΙΝΟΥ

    11:30

    ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ

    ΚΑΒΑΛΑ 2004

    ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    15:00

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    15:00

    ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    ΠΟΤΟΥ

    15:00

    ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ

    Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    14:00

    ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

     

    Comments are closed.