Bookmarks

    Σημαντικά ζευγάρια ανέδειξε η κλήρωση για την φάση των «16» του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στην οποία θα λάβουν μέρος, τρεις (3) ομάδες της Γ’ Εθνικής, δέκα (10) ομάδες που αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία και τρεις (3) ομάδες που λαμβάνουν μέρος στην Β’ κατηγορίας της τοπικής ένωσης.

     

    Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης η οποία έγινε παρουσία εκπροσώπων σωματείων και δημοσιογράφων, για τη φάση των «16», βγήκαν αρκετά σημαντικά ζευγάρια. Μεταξύ των πιο ενδιαφερουσών αναμετρήσεων είναι αυτή ανάμεσα στην ΑΕΚ Καβάλας και τον Κεραυνό Πέρνης ενώ στο Χρυσοχώρι ο Αετός Ορφανού θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλων,. Η 3η ομάδα του νομού Καβάλας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ειδικότερα ο Νέστος Χρυσούπολης θα αγωνιστεί στον Αμυγδαλεώνα με αντίπαλο την τοπική Δόξα. Στη Θάσο και ειδικότερα στο γήπεδο του Λιμένα ο Θεαγένης θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Λιμεναρίων ενώ σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγών ο τοπικός Άρης θα υποδεχθεί τον φιλόδοξο Ορφέα Ελευθερούπολης. Στην Κεραμωτή η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Βύρωνα Καβάλας και στη Νέα Καρβάλη, ο Ναζιανζός θα υποδεχθεί τον Βρασίδα Νέας Περάμου. Τέλος ο ΑΟ Κάρυανης υποδέχεται τον Φρίξο Πλατανοτόπου.

     

    Η φάση των «16»

    Συνοπτικά τα ζευγάρια που θα συναντηθούν για την φάση των «16» του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, είναι τα εξής:

     

    Θεαγένης Θάσου-Αναγέννηση Λιμεναρίων

    Δόξα Αμυγδαλεώνα-Νέστος Χρυσούπολης

    Άρης Πηγών-Ορφέας Ελευθερούπολης

    Ν. Καρβάλη-Βρασίδας Ν. Περάμου

    ΑΕΚ Καβάλας-Κεραυνός Πέρνης

    Απόλλων Χρυσοχωρίου-Αετός Ορφανού

    ΠΟ Κεραμωτής-Βύρωνας Καβάλας

    ΑΟ Κάρυανης-Φρίξος Πλατανοτόπου

     


    Comments are closed.