Bookmarks

    Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας έχει ξεκινήσει και το Σάββατο στις 6 Οκτωβρίου η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Μαρούσι κόντρα στον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο με στόχο την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα.

     

    Πρόκειται για μία δύσκολη έξοδο για το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη που προετοιμάζεται όσο καλύτερα γίνεται μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις για να ανταπεξέλθουν οι παίκτες του στις δυσκολίες του αγώνα. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι η τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και στις καθημερινές προπονήσεις της προετοιμασίας, ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

     

    Κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας

    Παράλληλα να αναφέρουμε ότι από τις αρχές τις εβδομάδας που διανύουμε κυκλοφορούν οι Κάρτες Διαρκείας, τις οποίες οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν από τα Γραφεία του Συλλόγου.

    Οι φίλες και οι φίλοι της Ομάδας που έχουν ήδη προπληρώσει, παρακαλούνται να περάσουν από τα Γραφεία του Συλλόγου για να παραλάβουν τις Κάρτες Διαρκείας προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής.
    Διευκρινίζεται ότι έχουν παραμείνει Κάρτες Διαρκείας των 100 ευρώ μόνον για τα Διαζώματα Β και Γ (Ευθεία), εφόσον όλες οι άλλες έχουν εξαντληθεί κατά την προπώληση.

    Πληροφορίες:
    Γραφεία Συλλόγου ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» Τηλέφωνο: 2510 232422

     

    Comments are closed.