Bookmarks

    Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητικές τριάδες, που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 2ης Αγωνιστικής και στους 8 ομίλους της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Σε ότι έχει να κάνει με τον 1ο όμιλο στο οποίο δίνεται συνέχεια με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής να σημειώσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον νεοφώτιστο Κεραυνό Πέρνης με διαιτητή τον Βασίλειο Χορόσογλου της Ε.Π.Σ. Δράμας με βοηθούς του, τους συμπατριώτες του Ευάγγελο Χασιώτη και Πέτρος Ραβικάλης. Πρόκειται για μία αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης που θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα. Να τονίσουμε ότι στο «στρατόπεδο» της ομάδας της Καβάλας τα αγωνιστικά προβλήματα φαίνεται να περιορίζονται μιας και ο Παύλος Δερμιτζάκης υπολογίζει στον Αργύρη Μπαρέττα ενώ αντίθετα, ερωτηματικό παραμένει ο Κροάτης Γιαντσίνοβιτς ο οποίος συνεχίζει να νοιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο πρόβλημα του. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του τερματοφύλακα Βρονταρά να τονίσουμε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμα μια εβδομάδα για να επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο δάχτυλο του χεριού του ενώ δεν ανησυχεί την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. οι ενοχλήσεις του Κέρθι στη Μέση. Σε ότι έχει να κάνει με τις άλλες δύο ομάδες του νομού Καβάλας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, να αναφέρουμε ότι ο Νέστος Χρυσούπολης θα αγωνιστεί εντός έδρας με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚαλαμπακίου με διαιτητή τον Στέργιο Τσιαουσίδη με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο και Βασίλη Χατζηβασιλείου της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Τέλος ο Αετός Ορφανού αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΠΑΟ Κοσμίου με διαιτητή τον Γιώργο Γεωργιτσόπουλος της Ε.Π.Σ. Δράμας και βοηθούς του, τους συμπατριώτες του Κώστα Τσακίρη και Παναγιώτη Κουβαλάκη.

     

    Γ’ Εθνική-1ος όμιλος

    Οι διαιτητές-2η αγωνιστική

    Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:

     

    Εθνικός Σιδηροκάστρου – Απόλλων Παραλιμνίου
    Μαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

     

    Καβάλα – Κεραυνός Πέρνης
    Χορόζογλου, Χασιώτης, Ραβικάλης (Δράμας)

     

    ΠΑΟ Κοσμίου – Αετός Ορφανού
    Γεωργιτσόπουλος, Τσακίρης, Κουβαλάκης (Δράμας)

     

    Ασπίδα Ξάνθης – Άρης Αβάτου
    Σιδηρόπουλος, Διαμαντής (Έβρου), Γκιόση (Θράκης)

     

    Ορφέας Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς
    Τζουμαλάκης (Σερρών), Καμπερίδης, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

     

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Πανσερραϊκός

    Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης (Ξάνθης)

     

    Νέστος Χρυσούπολης – Α.Ε. Καλαμπακίου
    Τσιαουσίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)

    Comments are closed.