Bookmarks

    Η Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ Καβάλας επιστρέφει σε ποδοσφαιρική δράση το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου σε ότι έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις των ομάδων στο πρωτάθλημα ενώ το συγκεκριμένο διήμερο έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας και για τους τρεις ομίλους.

     

    Σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας να σημειώσουμε ότι δίνεται συνέχεια με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πολλά σημαντικά παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ειδικότερα στο γήπεδο της Νέας Περάμου φιλοξενείται μια πολύ σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στον Βρασίδα Νέας Περάμου και στον Βύρωνα Καβάλας. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου τόσο το συγκρότημα του Βρασίδα όσο και το αντίστοιχο του Γιώργου Αγγελίδη θα επιδιώξουν για διαφορετικούς λόγους να φτάσουν στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Εξίσου πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση πρόκειται να διεξαχθεί στο γήπεδο του Ποτού εκεί όπου η τοπική Δόξα Θεολόγου θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Καβάλας. Η ομάδα της Θάσου θέλει τη νίκη για να παραμείνει ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας της Α ΄ κατηγορίας ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Παύλου Προβατίδη θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στο γήπεδο των Πηγών θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση του τοπικού Άρη με τον  Ορφέα Ελευθερούπολης με τους φιλοξενούμενους να είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σταθούμε στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Κεραυνού Κρηνίδων και του Μ.Α Φιλίππων όπως επίσης και στο σημαντικό παιχνίδι το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο του Χαλκερού, ανάμεσα στον τοπικό Ατρόμητο και την Αναγέννηση Λιμεναρίων. Παράλληλα να αναφέρουμε ότι στο γήπεδο του Κωτσάλου ο Ολυμπιακός Καβάλας θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Φρίξο Πλατανότοπου ενώ το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία ολοκληρώνεται με το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Λιμένα μεταξύ του τοπικού Θεαγένη και του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης. Συμπερασματικά εκείνο το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι η 5η αγωνιστική στην Α΄ κατηγορία κρύβει παγίδες κυρίως για τις ομάδες οι οποίες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

    Ενδιαφέρουσα παιχνίδια περιλαμβάνει και το πρόγραμμα των τριών ομίλων της Β΄ κατηγορίας η οποία συνεχίζεται και στους τρεις ομίλους για την 5ηαγωνιστική. Για τον πρώτο όμιλο ενδιαφέρον υπάρχει στην αναμέτρηση του Γέροντα με τον Ποσειδώνα Καβάλας καθώς επίσης και στο παιχνίδι του Απόλλων Χρυσοχωρίου με τον Φάρο Μαριών. Σε ότι έχει να κάνει με τον δεύτερο όμιλο ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μακεδονικός Αμισιανών του Άρη Μαγκαφίνη δε αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει με τον Άγιο Λουκά ενώ την ίδια ώρα μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στην αναμέτρηση της Δόξας Αμυγδαλεώνα με τον Άρη Ζυγού. Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον τρίτο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στον αγώνας της Ένωσης Δρυάδας Παλαιοχωρίου με τον Κεραυνό Ελευθερών καθώς και στον αντίστοιχο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με τον Ατρόμητο Ακροβουνίου.

     

    Αναλυτικά τα παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και την Κυριακή 21 του μήνα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έδωσε στην δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή , για την 5η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας καθώς και για την 6η αγωνιστική στους τρεις ομίλους της Β΄ κατηγορίας είναι το εξής:

     

    ΣΑΒΒΑΤΟ 20-10-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    16:00

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    16:00

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    15:45

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    ΠΗΓΩΝ

    16:00

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    16:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΓΕΡΟΝΤΑ

    16:30

    ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ

    ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    16:00

    ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

    16:00

    Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗ

    ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΞΕΡΙΑ

    16:00

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

    ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    16:00

    ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΟΡΦΑΝΙΟΥ

    16:30

    Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ

    ΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟ

    ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    16:00

    ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

    16:00

    ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚ/ΤΟΣ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    ΚΥΡΙΑΚΗ 21-10-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΠΟΤΑΜΙΑΣ

    12:00

    Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ

    ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    ΠΡΙΝΟΥ

    12:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

    ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ

    ΠΟΤΟΥ

    16:00

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΛΙΜΕΝΑ

    15:30

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    15:15

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    11:00

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    16:00

    ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

    16:00

    Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

    Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    ΦΩΛΙΑΣ

    16:00

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ

    Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    16:00

    ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

     

    Το Σάββατο 27-10-2018 θα διεξαχθεί Κύπελλο Κατηγοριών για όλες τις κατηγορίες (Α’, Β1, Β2, Β3). Το αναλυτικό πρόγραμμα θα κοινοποιηθεί στα σωματεία.

    Comments are closed.