Bookmarks

    Με πολύ χαρά και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τα παιδιά του 18ου Δημοτικού Σχολείου την ανδρική μας ομάδα κατά την χθεσινή μας επίσκεψή στο σχολείο τους. Οι μικροί μας φίλου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους παίκτες μας να παίξουν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

     

    Επίσης οι μαθήτριες και οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου, κατά την χθεσινή τους εκδρομή στην Καλαμίτσα παρακολούθησαν μέρος της πρωινής προπόνησης της ομάδας καλεσμένοι από τον Σύλλογο.

    Και στις δύο συναντήσεις ο προπονητής της ομάδας κ. Ανδρέας Καραπιπερίδης μίλησε για την οφέλη και την ομορφιά του αθλήματος του μπάσκετ και κάλεσε τα παιδιά να πλαισιώσουν την Ακαδημία μας!

    Ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Παππάς και η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστούμε ιδιαίτερα ιδιαίτερα τους Διευθυντές και το Εκπαιδευτικό Προσωπικού του 18ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας για την αμέριστη βοήθειά και συνεργασία τους.

    Οι επισκέψεις και οι επαφές μας με τα Σχολεία της πόλης μ πρόκειται να συνεχισθούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, μέσα στα πλαίσια του προγράμματός μας για την Ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή και όχι μόνον.

    Comments are closed.