Bookmarks

    Απόλυτα ικανοποιημένος από την εξαιρετική εμφάνιση των παικτών του αλλά και από τη σπουδαία νίκη των «Αργοναυτών» στην έδρα του Απόλλων Παραλιμνίου παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος του ντέρμπι της πρεμιέρας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

     

    Παρουσιάστηκε πολύ προσγειωμένος δηλώνοντας ότι: Κανένας δεν παίρνει πρωτάθλημα από την 1η αγωνιστική» και αναφερόμενους στους παίκτες του, σημείωσε ότι: «ότι γυάλιζε το μάτι τους».

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

    -«Θέλω  να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες του 1ΟΥ ομίλου. Η Γ` Εθνική είναι μια πολύ αδικημένη κατηγορία και το βασικότερο είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ο τροφοδότης των επαγγελματικών ομάδων και πρέπει να την δώσουμε, το ανάλογο σεβασμό που πρέπει. Εμείς σαν ομάδα, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές προσπαθούμε μέσα από την οργάνωση μας να δικαιολογούμε την παρουσία μας και να δίνουμε το στίγμα σαν ομάδα.

     

    Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Παύλος Δερμιτζάκης σημείωσε:

    -«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όχι επειδή είναι ο περσινός πρωταθλητής του ομίλου αλλά γιατί είναι σοβαρή, πειθαρχημένη με πολύ καλή οργάνωση και έχει ξεκινήσει πολύ καλά όσον αφορά το θεσμό του Κυπέλλου και θέλω να δώσω συγχαρητήρια γι` αυτό.

    Γνωρίζαμε τις αδυναμίες που έχει σαν ομάδα αλλά και τα προτερήματα της.  Δουλεύει καλά τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση όπως και τις επιθετικές στατικές φάσεις. Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό το κομμάτι για να το αντιμετωπίσουμε και θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό τα πήγαμε πολύ καλά. Ότι έχει να κάνει με τη μετάβαση, δεν βρήκε χώρους ο Απόλλωνας γιατί σαν ομάδα είχαμε ισορροπίες.

    Στις στατικές φάσεις ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι.  Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες που έχει σαν ομάδα και ίσως η μεγαλύτερη ήταν η κούραση που είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Απόλλων λόγω του θεσμού του Κυπέλλου και τον αγώνα με τα Τρίκαλα. Θεωρώ ότι είχαμε μια γεμάτη παρουσία, μια γεμάτη εικόνα. Θα έλεγα ότι γυάλιζε το μάτι μας, είχαμε την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις και τελειώματα από τον άξονα αλλά και από στατικές φάσεις αλλά και από τα πλάγια. Απ` ότι έχω το στατιστικό κομμάτι είχαμε πολλά τελειώματα.

    Σ` ένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης πετύχαμε ένα γκολ και μετά είχαμε τη δυνατότητα να το διαχειριστούμε όπως έπρεπε και στο τέλος να φύγουμε νικητές από μια δύσκολη έδρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι μια σημαντική νίκη,  όπου δείχνουμε το στίγμα μας σαν ομάδα στην κατηγορία και στον όμιλο αλλά κανένας όμως δεν παίρνει πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική. Θέλει πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή.

    Έχουμε τους παίκτες που μπορούμε να δουλέψουμε και να κάνουμε υπερήφανους τη διοίκηση και τον κόσμο. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Καβάλας, ήταν συγκλονιστική η παρουσία του, μας βοήθησαν και μας εμψυχώσανε πάρα πολύ. Παιχνίδι με παιχνίδι και με την εικόνα την δική μας θα έρθει και περισσότερος κόσμος. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα για την άψογη φιλοξενία.  Σίγουρα θα την ανταποδώσουμε. Έρχομαι για πρώτη φορά εδώ και θέλω να πω ότι είναι μια ομάδα που μου έχει κάνει εντύπωση για την οργάνωση, για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και την ομάδα που έχει. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι ένα χωριό να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις. Ομάδες σαν τον Απόλλων Παραλιμνίου είναι άξιες αναφοράς.  Κοσμεί το Σερραϊκό ποδόσφαιρο»

    Comments are closed.