Bookmarks

    Στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στο γήπεδο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, όπως έγινε γνωστό στο σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, θα διεξαχθούν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 οι επαναληπτικές αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Βορείου Ελλάδος Football League και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με ώρα προσέλευσης 19:30 μ.μ..

     

    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης και όσοι υποψήφιοι βοηθοί διαιτητές είχαν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά για λόγους τραυματισμού (εφόσον προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση) δε συμμετείχαν στην προηγούμενη διαδικασία.

    Την ίδια ημέρα και με ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ. θα αγωνιστούν οι γυναίκες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης και 2ης Κατηγορίας, που δεν έλαβαν μέρος για διάφορους λόγους ή απέτυχαν στην προηγούμενη αγωνιστική διαδικασία.

    Επίσης, έχει αποσταλεί στην Ένωσή μας το πρόσφατο υλικό της UEFA RefereeingDevelopment Programme DVD 2018 – 1. Με το υλικό αυτό ο εκπαιδευτικός κύκλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 – 2019 περιλαμβάνει και τα προγράμματα Ανάπτυξης Διαιτησίας UEFA DVD 2017 – 2 και 2018 – 1.

    Comments are closed.