Bookmarks

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του Πανσερραϊκού Σάκης Αναστασιάδης και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο ντέρμπι της ομάδας του, το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Α.Ο.Κ..

     

    Η συνέντευξη του Σάκη Αναστασιάδη

    Αναλυτικά ο προπονητής του Πανσερραϊκού Σάκης Αναστασιάδης δήλωσε τα εξής:

     -Για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα:  

    «Μπορεί να είναι δύο ομάδες παραδοσιακές και ιστορικές αλλά η Καβάλα είναι μια ομάδα που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στην κατηγορία αυτή αλλά φέτος προγραμμάτισε τη χρονιά της, προγραμμάτισε τον πρωταθλητισμό και όπως ξέρουμε η επιτυχία προγραμματίζεται. Η Καβάλα έκανε μεταγραφές, συσπειρώθηκε διοικητικά, ο κόσμος είναι μαζί της, ενισχύθηκε πάρα πολύ στη διάρκεια των μεταγραφών. Εμείς είμαστε το αντίθετο. Μια ομάδα με πολλά προβλήματα το καλοκαίρι, την τελευταία στιγμή καταφέραμε να κάνουμε διοίκηση, βρήκαμε κάποια παιδιά για να καλύψουμε το ρόστερ αλλά αν κι έχουμε με την Καβάλα διαφορετικές αφετηρίες  δείχνουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βέβαια ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Η Καβάλα μας υποδέχεται την Κυριακή και πλέον εκεί θα φανεί αν έχουμε χαρακτήρα να αντέχει σε τέτοια παιχνίδια. Βέβαια εγώ πιστεύω στη ψυχή των παιδιών. Πιστεύω γιατί εμείς έχουμε λιονταρίσια ψυχή. Πρέπει την Κυριακή να επιστρατεύσουμε αυτή τη ψυχή για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

     

    -Για την παρουσία των Σερραίων στο πλευρό της ομάδας και στην Καβάλα, ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών υπογράμμισε τα εξής:  

    «Θέλουμε κοντά μας τους Σερραίους φιλάθλους όπως τους θέλουμε όλους δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα. Είναι μια καθαρά Σερραϊκή προσπάθεια και είναι πολύ σημαντικό για εμάς ο κόσμος να είναι δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου».

     

    -Για το αν επηρεάσει το ότι η Καβάλα προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα σε αντίθεση με τον Πανσερραϊκό ο ίδιος σημείωσε:

    «Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Στην Καβάλα υπάρχει η ποιότητα όπως και σε εμάς υπάρχει ενθουσιασμός. Υπάρχει ενθουσιασμός από τις τρεις νίκες και από το καλό ξεκίνημα, βέβαια τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά, ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας, πληρέστατη. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, το θέμα είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα, έτσι ώστε να μην μας έρθει κάτι σαν έκπληξη αλλά ως κάτι που το περιμέναμε για να μπορούμε να αντιδράσουμε κι ανάλογα».

    Comments are closed.