Bookmarks

    Έχοντας το μυαλό τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στις αναμετρήσεις που ακολουθούν για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, Κεραυνός Πέρνης και Α.Ο.Κ. συναντήθηκαν για το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας και τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη-πρόκριση με (3-2).

     

    Το παιχνίδι  το απόγευμα της Τετάρτης (17/10) ήταν ανοιχτό σε όλο το 90λεπτο και οι δύο ομάδες παίζοντας ελεύθερα προσέφεραν πολύ καλό θέαμα και πολλά γκολ. Πάντως τόσο ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης όσο και ο αντίστοιχος του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς ξεκούρασαν κάποιους από τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να είναι στη διάθεση τους στις μάχες που θα δώσουν για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου την ερχόμενη Κυριακή. Μάλιστα ο τεχνικός των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης για το ντέρμπι του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» που ακολουθεί με τον Πανσερραϊκό μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσούτση και Ψάλτη που εξέτισαν τις ποινές τους.

     

    Τα γκολ του αγώνα

    Στο 25` ο Χαλπέτης με ωραία εκτέλεση φάουλ έγραψε το (1-0) και στο 27` μετά από ατομική προσπάθεια του Χατζηκυριάκου από πολύ κοντά ο Τσανακτσόγλου διαμόρφωσε το (2-0). Στο 34` με την σέντρα σουτ του Μπαντάνη, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και πηγαίνει στο γάμα για να γίνει το (3-0). Στο 68` ο Α.Ο.Κ. μείωσε όταν ο Αδαμάκης επιχειρεί προσπάθεια η μπάλα βρίσκει στον Λεγάτο και διαμορφώνεται το (3-1) και 77` ο Γιατσβίνοβιτς κερδίζει πέναλτι από τον Λεγάτο που εκτέλεσε ο Μπαρέτας για να κάνει το (3-2).

     

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης (56` Κωνσταντάρας), Μαρκάκης, Καλτσάς, Λεγάτος, Σουκρήογλου, Λάσπατζης, Τσάκωνας (65` Τζιβανόπουλος ), Χαλπέτης, Τσανακτσόγλου, Χατζηκυριάκου (73` Μπουλγούρας).

     

    Α.Ο.Κ.: Παπαποστόλου, Μαλαμίδης (46` Γιατσβίνοβιτς), Βοσνιάδης (49` Λυμπεράκης), Παυλίδης, Τόσκας, Θωμαϊδης, Μπαρέτας, Θωμαϊδης, Κέρθι (66` Ψάλτης), Ντουρτμές, Αδαμάκης, Μπλιός.

    Comments are closed.