Bookmarks

    Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες της Δημωφέλεια σε ότι αφορά την διοργάνωση του 4ου εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ.

     

    Μάλιστα την προηγούμενη Τετάρτη εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και ορίσθηκε η Οργανωτική και Τεχνική Επιτροπή του 4ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας από το Διοικητικό Συμβούλιο της «Δημωφέλεια», ενώ δόθηκε προθεσμία στις ομάδες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διοργάνωση να το κάνουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας δηλαδή μέχρι τις 28 του μηνός.

    Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελείται από 3 άτομα και ειδικότρα , την πρόεδρο της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιώργο Φιλόσογλου καθώς και τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Δημήτρη Γουργιώτη, ενώ η τεχνική επιτροπή (που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει και το μεγαλύτερο φόρτο εργασίας για την διοργάνωση) από 7.

     

    Αναλυτικά οι δύο επιτροπές είναι οι εξής:

    Οργανωτική Επιτροπή

    Ιωσηφίδου Αναστασία, Πρόεδρος

    Φιλόσογλου Γεώργιος, μέλος

    Γουργιώτης Δημήτριος, μέλος

     

    Τεχνική Επιτροπή

    Γεωργακόπουλος Ελευθέριος, Πρόεδρος

    Κροκίδης Ξενοφών, μέλος

    Μπρίγκος Ιορδάνης

    Παπαδόπουλος Δημήτριος

    Παπανικολάου Αθανάσιος

    Παπανικολάου Παναγιώτης

    Παράσχου Μιχαήλ

    Καλούνται οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση sports@kavalagreece.gr , ή στο τηλ/φαξ 2510 24734.

     

    Comments are closed.