Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ενημερώνει όλα τα σωματεία του, καθώς και τους προπονητές που είναι συμβεβλημένοι με αυτά, ότι μέχρι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν προμηθευτεί το δελτίο πιστοποίησης προπονητή.

     

    Το δελτίο πιστοποίησης προπονητή είναι ονομαστικό, εκδίδεται με δαπάνη του προπονητή και θα τον ακολουθεί σε όσες ομάδες κι αν εργαστεί για μία αγωνιστική περίοδο.

    Η Ένωση, για να εκδώσει το δελτίο πιστοποίησης σε προπονητή για την ομάδα στην οποία εργάζεται, θα πρέπει αυτός απαραιτήτως να καταθέσει τα παρακάτω δικαιολογητικά:

    1. Αίτηση

    2. Φωτοτυπία ταυτότητας προπονητή τριετούς διάρκειας με ημερομηνία λήξης 31/12/2018

    3. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599 ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της ΕΠΟ και ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του καταστατικού και των κανονισμών της ΕΠΟ.

    4. Πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (θεωρημένη).

    5. Επίσημο αποδεικτικό πρόσληψης και πρωτότυπο συμφωνητικό με σωματείο κατατεθειμένο στην αρμόδια ΔΥΟ

    6. Φωτογραφία

    7. Πρόσφατη βεβαίωση μέλους συνδέσμου προπονητών

    8.  Σχετικό παράβολο

    Χωρίς την κατάθεση όλων των παραπάνω δικαιολογητικών δε θα γίνεται δεκτή η αίτηση του προπονητή από την ΕΠΣΚ για έκδοση δελτίου πιστοποίησης.

    Χωρίς δελτίο πιστοποίησης προπονητή που εκδίδει η ΕΠΣ Καβάλας δε θα επιτρέπεται η είσοδος και παραμονή του στον πάγκο του σωματείου με το οποίο είναι συμβεβλημένος.

    Ο προπονητής έχει την υποχρέωση να κάθεται στο πάγκο της ομάδας με την οποία έχει συμβληθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

    Comments are closed.